Online geld verdienen: hoe doe je dat? mei 8th, 2018 Nugevonden

Online geld verdienen: hoe doe je dat?


Home » Artikelen » Online geld verdienen: hoe doe je dat?
Online geld verdienen: hoe doe je dat?

Je wil graag een extra zakcentje verdienen, maar je hebt geen zin om meer uren te draaien bij je huidige werkgever of er een baantje bij te nemen. De oplossing? Verdien geld via het internet. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het is zeker mogelijk om via het internet een extra zakcentje te verdienen.

Op deze pagina lees je hoe je extra geld kunt verdienen via het internet. Let op: of het ook echt lukt om geld te verdienen, is afhankelijk van diverse factoren. Eén van deze factoren is je eigen inzet. Als je echt geld wil verdienen, moet je hier simpelweg je best voor doen. Ben je bereid je best te doen om wat extra geld te verdienen, dan kun je met een van onderstaande ideeën zeker extra inkomen vergaren. Succes!  

Zoek een thuiswerk baantje op Enqueteplein.nl

Enqueteplein.nl is een betrouwbare website die jou helpt aan een internetbaantje te komen. De website biedt banen aan als het invullen van enquêtes, maar ook het testen van producten, het schrijven van review, inpakwerk en het starten van je eigen blog. Afhankelijk van het baantje dat je via Enqueteplein.nl vindt, kun je met gemak enkele honderden euro’s per maand verdienen. Er zijn zelfs mensen die via deze website een baantje hebben gevonden waar ze maandelijks 2.100 euro mee verdienen. Zeker interessant om even verder te onderzoeken!

Enquêtes invullen

Veel bedrijven doen marktonderzoek. Zij willen bijvoorbeeld achterhalen wat hun reputatie is bij de consument, wat de consument van hun producten en/of diensten vindt en ga zo maar door. Jij kunt hiervan profiteren. Dit doe je door de enquêtes die de bedrijven aanbieden om hun marktonderzoek uit te voeren, voor geld in te vullen

Ook het betaald invullen van enquêtes doe je op de website Enqueteplein.nl. Wat je verdient als je een enquête invult, verschilt overigens per vragenlijst. Voor sommige vragenlijsten krijg je ‘slechts’ een paar euro, voor andere vragenlijsten is de vergoeding voor het invullen maar liefst tien euro. Hierbij geldt: hoe langer de vragenlijst, des te hoger de vergoeding die je krijgt.

Schrijf je gratis in op Enqueteplein.nl

Online klusjes doen

Je kunt van deur tot deur gaan om klusjes te doen in de buurt, maar ook online kun je klusjes doen voor geld. Stel, je bent erg goed in het schrijven van Engelse teksten. Door jezelf online aan te bieden als vertaler of als iemand die Engelse teksten na kan kijken, kun je veel geld verdienen. En ben je goed met fotobewerkingsprogramma’s als Photoshop? Dan kun je jezelf online aanbieden als professionele fotobewerker. Zelfs met kleine klusjes kun je veel geld verdienen, zeker als je regelmatig nieuwe klusjes aanneemt.

Bepaal voor jezelf waar je goed in bent. Zoek vervolgens een online platform om dit klusje aan een groot publiek aan te bieden. Voor je het weet, stromen de aanvragen binnen en verdien je een aardig zakcentje door online klusjes te doen. En omdat je goed bent in je werk, is het helemaal geen straf om die online klusjes te moeten doen. Het is juist hartstikke leuk!

Artikelen schrijven

Vind je het leuk om artikelen te schrijven? Dan is dit thuiswerk baantje zeker iets voor jou. Door jouw artikelen te delen op websites als Leerwiki en InfoNu, kun je namelijk veel geld verdienen. Goed om te weten: je mag helemaal zelf kiezen waar je over schrijft. Vind je het leuk om te schrijven over mode? Dan kun je hier tientallen artikelen over schrijven en deze online delen. Vind je het leuk om te schrijven over fitness en gezond leven, dan kun je hier artikelen over schrijven.

Let op: je ontvangt geen directe vergoeding als je jouw artikelen op Leerwiki en/of InfoNu plaatst. Je verdient op deze websites namelijk geld met advertentie-inkomsten. Klikken mensen op de advertenties bij jouw teksten, dan krijg je hier een bepaalde vergoeding voor. Nu denk je misschien dat deze vergoeding niet hoog is, maar de populairste schrijvers op InfoNu hebben al duizenden euro’s verdiend met hun artikelen. Bijkomend voordeel: je blijft geld verdienen met een artikel dat je online zet, aangezien mensen steeds op advertenties blijven klikken.

Kleding verkopen

Iedereen heeft wel een paar items in zijn of haar garderobe die eigenlijk nooit gedragen worden. Zonde, want misschien kun je er een ander heel blij mee maken. Je kunt het grote netwerk van het internet ook gebruiken om je oude kleding te verkopen. Op een website als Marktplaats heb je jouw advertentie in een mum van tijd online gezet en voor je het weet, is jouw oude kleding verkocht.

Tip: ben je creatief en vind je het leuk om zelf kleding te ontwerpen? Dan kun je ook nieuwe kleding verkopen via het internet. Wat we steeds meer zien, is dat mensen online t-shirts verkopen. Deze shirts kopen zij goedkoop in, bedrukken zij met een leuke tekst en verkopen ze vervolgens door met 10 euro winst of zelfs meer. Als je het leuk vindt om je eigen kleding te ontwerpen, is dit zeker een leuke manier om een extra zakcentje te verdienen.

Foto’s verkopen

Ben je goed in het maken van foto’s? Dan kun je jouw talent ook gebruiken om online geld te verdienen. Dit doe je door de foto’s en video’s die jij gemaakt hebt, via het internet te verkopen. Maak een account aan op een stockfoto-website, plaats je foto’s op deze website en alle bedrijven die de betreffende website gebruiken om beeldmateriaal te zoeken, krijgen jouw foto’s te zien. Als een bedrijf jouw foto wil gebruiken, krijg je hier geld voor. Ideaal!

Tip: zet zo veel mogelijk ‘tags’ bij jouw foto’s. Door meer tags te gebruiken, worden jouw foto’s namelijk gemakkelijker en sneller gevonden op de stockfoto-website. Dit vergroot de kans op een groot aantal verkopen.

Een webwinkel starten

Je kunt er ook voor kiezen om een online shop te starten. Dit kost beduidend meer tijd dan het schrijven van artikelen en het doen van klusjes, maar je kunt er wel veel geld mee verdienen. Zeker als je de juiste producten weet te vinden om online te verkopen, zijn de verdiensten hoog. Houd er wel rekening mee dat je altijd geld moet investeren, voor je een eigen online shop kunt starten. Heb je niet zo veel geld? Dan kun je mogelijk beter eerst geld verdienen met een van bovenstaande tips. Als je eenmaal geld hebt, kun je dit geld gebruiken om je eigen online shop te starten.

Let op: vergeet je niet in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Run je een webwinkel, dan ben je namelijk ondernemer en dit betekent dat een inschrijving verplicht is. Ook als je nog helemaal niets verkocht hebt!

Een website opzetten

Tot slot kun je ook geld verdienen door een website op te zetten. Deze website zet je vervolgens vol met advertenties. Als mensen op jouw advertenties klikken, verdien je geld. Door jouw website hoog te laten scoren in de zoekresultaten van Google, komen er meer mensen op je site. Dit betekent dat de kans op hoge verdiensten groter is. Ben je goed in zoekmachineoptimalisatie, dan is deze manier van geld verdienen dus zeker iets voor jou.

Tip: start een informatieve website over een specifiek onderwerp, zoals bijvoorbeeld make-up. Zet make-up advertenties op je website en de inkomsten stromen binnen. Door je op één onderwerp te focussen op je website, is de kans op aantrekkelijke verdiensten groter.