Alles wat je wilt weten over de kosten van Netflix maart 7th, 2019 Nugevonden

Alles wat je wilt weten over de kosten van Netflix


Home » Artikelen » Alles wat je wilt weten over de kosten van Netflix

Netflix is een zeer populaire streamingsdienst waarop je onbeperkt ontzettend veel series, films en documentaires kunt bekijken. Dit is ideaal voor mensen die niet houden van al die reclames op tv. Om een keuze te maken om Netflix aan te schaffen is het handig om de kosten en voordelen van Netflix op een rijtje te zetten. In dit artikel wordt je uitgelegd wat je opties zijn en wat je kunt verwachten van een abonnement op Netflix.

Voordelen Netflix

Het nemen van een abonnement op en streamingsdienst heeft veel voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld op elk moment kijken wat jij wilt. Dat is gewoon op tv wel anders natuurlijk. Daarnaast hoef je tussen je programma door geen reclames te bekijken. Je kunt je favoriete serie bekijken zonder onderbrekingen. Je kunt daarnaast Netflix originals kijken die je nergens anders kunt zien. Netflix abonnementen zijn ook onder meerdere mensen te delen waardoor je kosten kunt besparen. Dat is natuurlijk erg prettig. Een ander voordeel is het downloaden van series en films. Sommige serieus en films zijn op je mobiele apparaten te downloaden. Zo kun je ze altijd offline bekijken. Netflix werkt met een proefperiode. Hierdoor kun je de streamingsdienst een maand gratis uitproberen en daarna zelf bepalen of je doorgaat met het abonnement.

Verschillende abonnementen

Hoeveel een abonnement op Netflix je per maand gaat kosten hangt af van het soort abonnement je kiest. Netflix biedt drie verschillende abonnementen aan. Het goedkoopste abonnement is het basisabonnement waar je 7,99 per maand voor betaalt. Hiermee kun je op één scherm tegelijk kijken. Als jij de enige bent die gebruik maakt van het abonnement is dit goed genoeg. Zijn er meer mensen in je gezin die Netflix willen gebruiken? Dan kun je een van de andere soorten kiezen. Zo heb je het Standaard abonnement waarmee je op twee schermen tegelijk kunt kijken. Met een Standaard abonnement kijk je ook in HD. Hiervoor betaal je 10,99 per maand. Het duurste is 13,99 en is het Premium abonnement. Hiermee kun je op wel 4 schermen tegelijk kijken en kun je ervoor kiezen om in Ultra HD te kijken. Let hierbij wel op of je internetsnelheid goed genoeg is voor Ultra HD. Gewone HD is altijd nog mogelijk. Door de kosten tussen meerdere mensen te delen kun je gemakkelijk geld besparen.

Black friday 2019 - vrijdag 29 november - Cyber monday 2019 - maandag 2 december

Opzeggen Netflix abonnement

Ben je niet tevreden met je abonnement? Dan kun je dit maandelijks opzeggen. Het is zelfs mogelijk om het meteen na je proefmaand op te zeggen. Dit kost je dan niets. Na het opzeggen kijk je gewoon nog even door tot je factureringsperiode is afgelopen.