ING Rentepunten sparen voor leuke cadeaus maart 7th, 2019 Nugevonden

ING Rentepunten sparen voor leuke cadeaus


Home » Artikelen » ING Rentepunten sparen voor leuke cadeaus

Nederland heeft verschillende grote banken, waarvan de ING een voorbeeld is. ING biedt klanten verschillende diensten aan. Je kunt hier geld sparen, je kunt een betaalrekening openen en je kunt er bijvoorbeeld een hypotheek afnemen. Om je aan te sporen een deel van je inkomen te sparen, biedt deze bank je zogenaamde ING Rentepunten aan. Niet alleen door geld te sparen kun je aan deze Rentepunten komen. Er zijn verschillende extra handelingen die je kunt doen, om een bonus te verdienen. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van de mobiele app van ING! Je kunt de ING Rentepunten vervolgens gebruiken om hier leuke cadeautjes mee te kopen, kortingsbonnen te kopen, enzovoorts. Houd er rekening mee, dat je voor vrijwel ieder product geld bij moet leggen. Enkel voor cadeaubonnen hoeft vaak niet betaald te worden.

 

Het sparen van de ING Rentepunten

Zoals reeds beschreven werd, zijn er verschillende manieren om ING Rentepunten te sparen. Je kunt geld op een spaarrekening zetten, je kunt een hypotheek nemen om rentepunten te verdienen, enzovoorts. Zelfs wanneer je betaalt in een supermarkt, worden er rentepunten aan je account toegevoegd. Aan het eind van de maand wordt bekeken hoeveel rente je hebt verdiend. Over deze rente worden de ING Rentepunten vervolgens uitgekeerd. Iedere euro aan rente is circa 100 ING Rentepunten waard. Het installeren van de ING app voor op je telefoon en bijvoorbeeld het delen van betaalverzoeken levert een los aantal ING Rentepunten op.

 

Leuke artikelen uitzoeken in de ING Rentepuntenwinkel

De ING Rentepunten kunnen besteed worden in de ING Rentepuntenwinkel. Deze winkel vind je op de website van de ING, nadat je hebt ingelogd met je account. Het is heel eenvoudig om hier een bestelling te plaatsen. Zeker wanneer je op zoek bent naar een specifiek type product, heeft het gebruik van de ING Rentepunten zin. Je krijgt hierbij immers korting op een aankoop, die je toch al wilde doen. Het is verstandig om de prijs van deze producten (inclusief de korting) te vergelijken met prijzen in andere webwinkels. Soms is het niet voordeliger om je product met ING Rentepunten te bestellen. Mogelijk is het product ook elders afgeprijsd. Het is in dat geval zonde om je ING Rentepunten te verbruiken.

Black friday 2019 - vrijdag 29 november - Cyber monday 2019 - maandag 2 december

 

Verschillende soorten producten

In de ING Rentepuntenwinkel vind je verschillende soorten producten. Je kunt hier bijvoorbeeld terecht voor huishoudelijke apparaten, zoals een koffiezetapparaat of een nieuwe stofzuiger. Er zijn echter ook bonnen voor dagjes uit met de kinderen te krijgen! Denk aan een gratis toegangsticket voor een dierentuin of een pretpark in Nederland. Op zoek naar kleding? Ook daarvoor worden soms kortingsbonnen aangeboden. Je kunt de kortingsbon vervolgens in je favoriete winkel besteden.

 

Online artikelen bestellen met ING Rentepunten

Het is niet mogelijk om de ING Rentepunten buiten de ING Rentepuntenwinkel om te gebruiken. Dit kan alleen wanneer je eerst een cadeaubon voor een bepaalde winkel gekocht hebt in de ING Rentepuntenwinkel. Het bestellen van deze artikelen in de ING Rentepuntenwinkel is heel eenvoudig. In het geval dat je geld moet bijbetalen, wordt dit automatisch van je ING-rekening afgeschreven. Aan het gebruik van de ING Rentepuntenwinkel zitten verder geen kosten. Evenals dat je niet hoeft te betalen om deel te nemen aan dit spaarprogramma.

 

Tip: via Mijn ING kun je heel eenvoudig en snel bekijken hoeveel ING Rentepunten je momenteel al gepaard hebt!

 

Starten met het sparen van ING Rentepunten

Het sparen van de ING Rentepunten kan met iedere spaarrekening, mits deze met een variabele rente is afgesloten bij de bank. Houd er rekening mee, dat het niet mogelijk is om ING Rentepunten te sparen via bijvoorbeeld een rekening voor je kinderen. De gespaarde ING Rentepunten zijn onbeperkt geldig. Ze vervallen logischerwijs wel, op het moment dat je een rekening opzegt.