Hoe verdien je het snelst geld online? 10 tips

Laatst bijgewerkt: 14 januari 2023

Ben je op zoek naar een manier om online geld te verdienen? Dan zijn er superveel dingen die je zou kunnen doen. Maar welke mogelijkheden om online geld te verdienen zorgen er nou eigenlijk voor dat je het snelst geld verdient? In dit artikel vind je 10 tips om online snel geld te verdienen.

Wat kun je lezen in dit artikel?

  1. Enquêtes invullen

  Een manier om online supersnel geld te verdienen, is door mee te doen aan online onderzoeken. Het fijne is dat je waar en wanneer jij dat wilt aan de slag kunt gaan met het invullen van enquêtes. Bijvoorbeeld tijdens je pauze, de reclame op tv of voordat je gaat slapen. Als je je inschrijft bij de beste enquête sites van dit moment, kun je vandaag nog starten met geld verdienen.

  2. Spaarprogramma’s

  Met spaarprogramma’s kun je supersnel en makkelijk geld verdienen. Door je aan te melden bij de beste spaarprogramma’s kun je vandaag nog beginnen met geld verdienen door middel van het lezen van e-mails, het klikken op links of het doen van spelletjes. 

  3. Online verkoop

  Het online verkopen van spullen is een manier om snel geld te verdienen. Je kunt bijvoorbeeld al jouw overbodige spullen, kleding en schoenen op websites als Marktplaats en Vinted zetten om daar geld voor te krijgen. 

  Verkoop door jou gemaakte producten

  Je kunt ook door jou gemaakte producten online verkopen. Bijvoorbeeld sierraden, schilderijen, meubels of kledingstukken. Deze producten kun je onder andere verkopen via Marktplaats, een eigen webshop of bijvoorbeeld Etsy.

  Verkoop nieuwe producten

  Je kunt ook kiezen voor het verdienen van geld door middel van dropshipping. Dropshipping houdt in dat jij producten verkoopt via een webshop, maar die producten zelf niet op voorraad hebt. Hierdoor hoef je geen grote investeringen te doen. Zodra een klant iets bij jou koopt, wordt die order doorgestuurd naar de leverancier. Die stuurt het product vervolgens naar de klant. Jij stuurt een factuur naar de klant en de leverancier een factuur naar jou. De winst is vervolgens voor jou.

  4. Cashback shoppen

  Koop je de meeste spullen online? Dan kun je daar voortaan geld mee verdienen door middel van cashback shoppen. Door je aan te melden bij de beste cashback websites krijg je direct toegang tot de allerbeste aanbiedingen. Als je een aanbieding hebt gevonden waar je gebruik van wilt maken, klik je daarop. Vervolgens word je doorgestuurd naar de webshop. Daar shop je zoals je dat gewend bent. Nadat je je aankoop hebt voltooid, krijg je binnen enkele weken de beloofde korting op je account op de cashback website gestort. Dit bedrag kun je vervolgens over laten maken op je bankrekening.

  5. Affiliate marketing

  Heb je een website waarop je maandelijks veel bezoekers ontvangt? Of heb je veel volgers op jouw social media kanalen? Dan kun je daar geld mee verdienen. Dit kun je doen door middel van affiliate marketing. Hierbij plaats je reclame van andere bedrijven op jouw website. Zodra iemand via jouw website op die reclame klikt en/of een aankoop doet bij het bedrijf achter de reclame, verdien jij daar geld mee. Als je het goed aanpakt, kun je zo een erg leuk passief inkomen verdienen.

  Heb je nog geen goedlopende website, dan kun je ervoor zorgen dat je die krijgt. Dit kost logischerwijs in de eerste instantie tijd, maar uiteindelijk kun je er geld mee gaan verdienen.

  6. Online opdrachten aannemen

  Ben jij goed in het schrijven van teksten of het maken van logo’s? Dan kun je erover nadenken om die skills in te zetten om online geld te verdienen. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag gaan met het schrijven van teksten via onder andere Textbroker en Greatcontent. Of je kunt klussen aannemen voor het maken van logo’s of websites via onder andere Fiverr. Natuurlijk kun je ook reclame maken voor je diensten via social media. Als je het echt goed wilt aanpakken, kun je je inschrijven als freelancer, zodat je als professional aan de slag kunt gaan.

  7. Handelen of beleggen

  Heb jij kennis over beleggen of ben je bereid om die kennis op te doen? Dan zou beleggen of handelen in aandelen, CFD’s of bijvoorbeeld crypto een goede manier kunnen zijn om snel online geld te verdienen. Houd er wel rekening mee dat beleggen of handelen in dit soort zaken absoluut niet zonder risico is en dat je ook geld kunt verliezen. Zorg er daarom voor dat je weet waar je aan begint, dat je de tijd neemt om je in dit soort dingen te verdiepen en dat je nooit meer inlegt dan je daadwerkelijk kunt missen. Zo voorkom je dat je in de problemen komt.

  8. Koken voor anderen

  Ben je dol op koken? Dan kun je daar geld mee verdienen door jouw maaltijden aan te bieden op websites als Thuisgekookt.nl of Thuisafgehaald.nl. Daar kun je laten weten wat je kookt en wat het voor anderen kost om daar een portie van te komen afhalen. Zo kun je extra geld verdienen met doen wat je leuk vindt.

  9. Jouw kennis verkopen

  Bezit jij kennis die waardevol is voor anderen? Dan zou je erover na kunnen denken om die kennis te verkopen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een cursus of training in elkaar te zetten, maar eventueel ook door een e-book te schrijven. Houd er rekening mee dat het wat tijd zal kosten om dit te realiseren, maar dat je er slapend geld mee kunt verdienen zodra je gaat verkopen.

  10. Foto’s verkopen

  Maak jij de allermooiste foto’s? Dan kun je daar geld mee verdienen door ze aan te bieden op stockfoto websites. Ook zou je ervoor kunnen kiezen om de foto’s zelf te verkopen, bijvoorbeeld door ze op order af te laten drukken en te verzenden.

  Snel geld verdienen online

  Als je snel online geld wilt verdienen, zijn er een hoop mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld meedoen aan online onderzoeken of spaarprogramma’s. Je kunt jouw diensten of producten online aanbieden. Of je kunt je verdiepen in affiliate marketing of beleggen. Kies vooral voor een manier die bij jou past.

  Veelgestelde vragen

  Hoe kan ik 10000 per maand verdienen?

  Om 10.000 per maand te verdienen, kun je het beste neuroloog, advocaat of piloot worden. Heb je die mogelijkheid (of zin) niet? Dan kun je met een goed (bedrijfs)plan ook zulke bedragen verdienen. Sommige succesvolle affiliate marketeers en YouTubers claimen dit ook te verdienen.

  Hoe kan ik binnen 1 dag geld verdienen?

  Binnen 1 dag geld verdienen kan door klusjes uit te voeren, door overbodige spullen te verkopen of door mee te doen aan online of medische onderzoeken. Ook met spaarprogramma’s en het handelen in bijvoorbeeld crypto kun je binnen een dag geld verdienen.

  Hoe kun je snel geld verdienen?

  Snel geld verdienen kun je doen door (online) klusjes uit te voeren, door overbodige spullen te verkopen en door mee te doen aan online onderzoeken en spaarprogramma’s.

  Advertentie