Geld sparen zonder er iets voor te doen: Ga cashback shoppen!

Laatst bijgewerkt: 5 april 2023

Wil jij graag passief geld sparen, omdat je moeite hebt met het opzij zetten van geld? Bijvoorbeeld voor een vakantie, iets dat je graag wil kopen of gewoon om achter de hand te hebben? Gelukkig zijn er een aantal manieren om moeiteloos wat geld te sparen. In dit artikel gaan we het hebben over een van de meest populaire methodes om dit te doen: cashback shoppen!

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Wat is cashback shoppen?

  Cashback shoppen houdt eigenlijk in dat je een deel van je aankoopbedrag terugkrijgt. Het is een ideale manier om passief geld te sparen voor mensen die veel aankopen online doen. Door gebruik te maken van cashback acties kun je stiekem veel geld besparen. Ook als je niet online shopt, kun je in sommige gevallen gebruik maken van cashback shoppen. Wat fijn is, is dat het je eigenlijk geen extra moeite kost. Je koopt alleen bij specifieke winkels of webshops die cashback shoppen aanbieden. Dat klinkt misschien alsof je moet gaan zoeken naar winkels die dit aanbieden, maar dat valt in praktijk heel erg mee. Bijna alle grote webshops doen mee aan cashback shoppen, al is het maar met bepaalde acties. 

  Waar kun je cashback shoppen?

  Als je graag cashback wil gaan shoppen, kun jij je aanmelden op cashback websites en bij diverse spaarprogramma’s. Op deze websites krijg je een duidelijk overzicht te zien van webshops en winkels die aangesloten zijn op hun spaarprogramma. Als je via deze websites bij de aanbieders iets koopt, wordt de cashback toegevoegd in jouw digitale portemonnee. Je kunt het bedrag vaak laten uitbetalen wanneer je maar wil. Er zijn veel van dit soort websites te vinden, maar ze zijn niet allemaal even effectief of betrouwbaar. De beste cashback websites voor Nederland zijn EuroClix, NuCash en Shopbuddies. Wil je naast geld sparen ook nog korting krijgen? Kijk dan zeker ook naar de Shopbuddies kortingsacties

  Hoe werkt cashback shoppen?

  Cashback websites krijgen een vergoeding van de winkels en webshops die bij hen aangesloten zijn als jij via hen iets koopt. Die vergoeding delen ze als het ware met jou, zodat je er beide een bepaald bedrag aan overhoudt. Wat je terug krijgt op je aankoop, ligt aan de afspraken die de website met de aanbieder heeft en voor welk bedrag je iets aanschaft. Vaak is het een bepaald percentage van je aankoopbedrag, maar soms ook een vast bedrag. Cashback shoppen is een populaire manier om snel online geld te verdienen

  Veelgestelde vragen

  Waar kun je cashback shoppen?
  Je kunt cashback shoppen via betrouwbare spaarprogramma’s of cashback websites, zoals EuroClix of Shopbuddies.

  Wat is cashback shoppen?
  Cashback shoppen houdt in dat je een deel van het bedrag dat je uitgeeft bij een winkel of webshop terug krijgt.

  Is cashback shoppen effectief?
  Cashback shoppen kan zeker effectief zijn als je veel online shopt. Als je geduld hebt kun je hier een behoorlijk bedrag mee sparen. Het voordeel is dat je er niets extra voor hoeft te doen.

  Advertentie