Dit zijn de beste cryptomunten op de korte termijn

Laatst bijgewerkt: 7 maart 2022

De meeste handelaren beginnen met handelen in cryptomunten om snel winst te maken. Procentueel gezien is er op de cryptomarkt veel potentie. Sommige munten kunnen binnen 24 uur tot meer dan 10% stijgen. Op hele speciale dagen gebeurt het wel eens dat een munt met meer dan 50% in waarde stijgt binnen enkele dagen. Het is dus goed mogelijk om flinke winsten te behalen als je in crypto handelt, maar wat zijn de beste cryptomunten op korte termijn? Het is lastig te bepalen welke munten veel potentie hebben, maar niet onmogelijk. Daarom vertellen wij je in dit artikel meer over de beste cryptomunten op korte termijn. 

Wat kun je lezen in dit artikel?

  De basis van handelen in crypto 

  Voordat je op zoek gaat naar munten die op korte termijn zeer snel kunnen stijgen, is het belangrijk om te begrijpen dat het dalen van de waarde net zo snel kan gaan. Het is dus op zijn minst belangrijk om signalen te kunnen herkennen die aangeven of de koers een dalende of stijgende lijn zal inzetten. 

  Op basis hiervan kun je bepalen wanneer je een coin koopt. Het is de kunst om te bepalen wanneer het laagste punt is bereikt, zodat je een cryptomunt voor de beste prijs inkoopt. Het kopen en verkopen van crypto doe je echter naar eigen inzicht, maar het bestuderen van signalen kan je helpen bij het bepalen van het beste moment om cryptocurrency te kopen.

  Dit zijn steun- en weerstandsniveaus 

  Bij het handelen in crypto zijn steun en weerstand onmisbare begrippen. Zij laten je namelijk zien wat de koers waarschijnlijk gaat doen. Dit worden ook wel support lines en resistance lines genoemd. 

  Deze steun- en weerstandsniveaus bepaal je zelf en herken je door naar de grafieken op de lange termijn te kijken. Het weerstandsniveau is de hoogste prijs die de munt op basis van een lange periode meermaals behaald. De steunlijn is het tegenover gestelde en laat zien waar de koers meermaals de laagste prijs op langere termijn behaald. 

  Omdat cryptomunten erg grote stijgingen laten zien is het tegenovergestelde net zo goed mogelijk. Weerstandsniveaus geven je alleen een idee van wat de koers mogelijk gaat doen. Het beslissen van het beste moment om crypto te kopen is ook afhankelijk van onder andere het handelsvolume, de stijging in het aantal hodlers en actuele berichtgeving. 

  Houd daarom niet alleen de koers in de gaten, maar onderzoek ook wat voor nieuws er bekend is over de coin die je op het oog hebt. Kijk ook naar de ontwikkelingen op het platform van de munt, om erachter te komen of het development team actief bezig is met verbeteren. 

  Dit zijn de beste cryptomunten op korte termijn 

  Er zijn een paar cryptomunten die met kop en schouders boven de rest uitsteken op gebied van populariteit. Zo heb je vast en zeker gehoord van Dogecoin, Shiba Inu, Holo en talloze andere nieuwkomers met veel potentie. Dit zijn de coins die je misschien nog niet hebt ontdekt. 

  Powerledger ($POWR) 

  In het verleden heeft Powerledger laten zien dat de koers enorm kan schommelen. Een gemiddelde winst van 8% per week is niet vreemd, maar dit geld ook voor de dalingen. Het doel van Powerledger is om iedereen te voorzien van betrouwbare, duurzame én goedkope energie. 

  Dit doen zij omdat zij vinden dat iedereen moet kunnen kiezen waar de stroom vandaan komt. Je kunt je voorstellen dat een project als deze flinke ondersteuning krijgt vanuit alle hoeken van de wereld. Dat is ook de reden waarom de koers momenteel flink stijgt. Maar let op! Hoge pieken betekenen ook hoge dalen. 

  VeChain ($VET) 

  VeChain blijft ook een populaire munt. De koers schommelt gemiddeld 2% tot 6% per dag en is daarmee een mooie munt om winsten mee te maken op korte termijn. VeChain richt zich met behulp van een platform dat werkt met Internet Of Things, op de authenticatie van goederen. Dit maakt het mogelijk om echte artikelen van namaak artikelen te onderscheiden. Een mooi project waar ondernemers zich graag bij aansluiten, waaronder Lori Greiner, onder andere bekend als Shark in Sharktank.

  Waves ($WAVES)

  Waves is een onvoorspelbare munt omdat er periodes zijn waarin er bijna geen beweging is. Als handelaren wel actief zijn dan wisselt de koers tussen de 2% en 8% per dag. Waves is een decentraal platform waarmee je zelf tokens kunt maken. Deze tokens kun je vervolgens gebruiken als je eigen digitale valuta. Je kunt het platform ook gebruiken voor crowdfunding voor de ontwikkeling van munten. Hiervoor worden slimme contracten op de blockchain van Waves gebruikt. 

  Veelgestelde vragen

  Welke crypto gaat stijgen in 2022?

  Welke crypto er gaat stijgen in 2022 is afhankelijk van veranderingen in de wereld. Van veranderingen in de wetgeving tot wereldwijde adoptie van crypto. In 2022 kan er van alles gebeuren. Daarom is het altijd belangrijk om het actuele crypto nieuws in de gaten te houden. Zo weet je niet alleen wat er in de wereld gebeurt op gebied van crypto, maar hoor je het ook als eerst als er nieuw ontwikkelingen zijn in het project achter de munt van jouw keuze. 

  Wat zijn de beste cryptomunten voor korte termijn investeringen? 

  Wat de beste cryptomunten zijn kan alleen jij bepalen. Begin met het leren van het lezen en interpreteren van grafieken en statistieken en maak op basis van zelfgemaakte analyses een keus. Je kunt leren handelen door crypto trainingen te volgen waarin je leert om als een professional te daytraden. 

  Welke crypto heeft potentie?

  Er zijn heel veel verschillende munten die veel potentie hebben in 2022. Kijk vooral goed naar de projecten die achter de munten schuilen en schat op basis hiervan in of de aandacht voor de munt gaat groeien. Wil je je aandacht richten op een goedkope en stabiele munt? Kijk dan naar Cardano ($ADA) en bepaal op basis van je eigen analyse of deze munt bij je past. 

  Disclaimer: in dit artikel geven wij geen financieel advies. Als je ervoor kiest om te investeren in één van de munten die wij benoemen dan zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele verliezen. 

  Advertentie