Flamin hot cheetos zijn dé snack van nu

Laatst bijgewerkt: 22 juli 2021

Hot cheetos zijn een heerlijk alternatief voor de normale cheetos. Hou jij wel van een pittige snack? Dan zijn hot cheetos zeker iets om te proberen. Wat is er nu lekkerder dan na een lange week werken op de bank te ploffen met een zak cheetos erbij? De flamin hot cheetos zijn onwijs populair en nemen de originele variant over. Wat voor soorten zijn er en waar koop je het?

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Wat zijn hot cheetos?

  Wie kent de cheetos chips nu niet? De langwerpige zoutjes van vroeger hebben een sterke comeback gemaakt. Als kind waren ze natuurlijk heerlijk na een lange dag school. Op de bank ploffen, cartoons kijken en een schaaltje met cheetos erbij! Of je kwam thuis pauze nemen van een uurtje druk buitenspelen en kreeg een zakje cheetos om bij te komen. Herinneringen zat! Ze zijn nu weer onwijs populair, maar dan in de flamin hot cheetos variant. Een pittige snack voor de liefhebber. 

  Verschillende varianten

  Flaming hot cheetos zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo heb je de cheetos flamin hot crunchy. Dit is de meest verkochte variant. Deze chips is pittig en extra knapperig. Voor de echte liefhebbers van spicy food is er de extreme hot cheetos, of de XXtra flamin hot cheetos. Pak er maar alvast wat water bij, want deze is écht pittig. Ook lekker zijn de cheetos onion rings. Ook deze zijn nu verkrijgbaar in een spicy variant, namelijk de hot cheeto mozzarella onion rings. 

  Flamin hot cheetos kopen

  Helaas kun je niet alle hot cheetos chips bestellen in Nederland. De speciale cheetos komen voornamelijk uit landen als Amerika. De cheetos flamin hot crunchy zijn wel veel verkrijgbaar in Nederland. Moet je nu helemaal naar Amerika om ze te kopen? Nee, gelukkig niet. Er zijn winkels in Nederland die de speciale soorten uit andere landen toch verkopen. 

  Hot cheetos Jamin

  Als je denkt aan uniek snoep, denk je natuurlijk aan de Jamin. De grootste snoepwinkel van Nederland heeft altijd een vestiging dichtbij. Hop, naar de Jamin, want zij verkopen inderdaad speciale hot cheetos. Zo verkopen ze de cheetos flamin hot popcorn! Niet de combinatie die je waarschijnlijk had verwacht, maar laten we eerlijk zijn, het klinkt wel erg lekker. Schrik niet, de popcorn is knalrood, dus je mag wat pit verwachten. Durf jij het aan? Je kunt het ook online bestellen bij de Jamin.

  Online snoepwinkels

  Er zijn een aantal online snoepwinkels die veel buitenlandse merken en producten verkopen. Ben je op zoek naar zeldzame snacks? Zoek dan vooral online. Je kijkt je ogen uit in het grote aanbod aan onbekend snoep en chips. Je bestelt het gewoon online. Het kan soms even duren voordat je het geleverd krijgt, omdat het niet altijd uit een Nederlands magazijn komt. Hoe leuk is het om een doosje met Amerikaans en Engels snoep te ontvangen. Een leuke verrassing voor jezelf, of om cadeau te doen!

  Hot cheetos Albert Heijn

  De Albert Heijn heeft helaas geen hot cheetos. Wel hebben ze cheetos onion rings en goals chips. Beide zijn toch net even anders dan de standaard chipito’s en nibbits. Fijn als je chips wilt om mee af te wisselen, die een stuk minder pittig is…

  Verkopen ze het bij de Jumbo?

  Nee, helaas heeft de Jumbo ze ook niet. Wel hebben ze net zoals bij de Albert Heijn andere soorten, waaronder rings en nibbits. Het aanbod kan natuurlijk nog veranderen, dus houd je plaatselijke supermarkt in de gaten. 

  Te koop bij de Hoogvliet?

  De Hoogvliet is een grote supermarkt met een vrij grote snoep- en chipsafdeling. Ze verkopen wel iets meer varianten dan andere supermarkten, maar helaas geen flamin hot. Wel hebben ze de spinners met paprikasmaak.

  Hot cheetos kopen op bol.com

  Tja, wat verkoopt bol.com eigenlijk niet? De trending hot cheetos konden natuurlijk niet uitblijven. Helaas verkopen ze momenteel wel alleen de flamin hot crunchy en geen andere varianten. Ben je al fan? Koop dan meteen een box van 10 zakken. 

  Eens iets anders voor bij de filmavond 

  Heb je een filmavond gepland met je vrienden? Dan weet je nu vast welke snack je gaat halen. Haal alle soorten hot cheetos in huis en jullie hebben zat om te proeven. Harry Potter marathon? Met hot cheetos blijven jullie zéker wakker.

  Advertentie