Consumenten gingen u voor!
Bezoek YoungCapital
YOUNGCAPITAL ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN & KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Artikelen

  Beoordeling YoungCapital (2)

  Service

  Kwalitiet

  Prijs

  Aanbod

  2.1 10 2
  YoungCapital is hét uitzendbureau voor studenten, starters en young professionals. Met vestigingen door heel het land en een groot online vacatureoverzicht heb jij zo je ideale baan gevonden bij een van onze geweldige opdrachtgevers.
  Ben jij op zoek naar een bijbaan in de buurt, een studentenvacature, een interessante traineeship of een uitdagende stage? Je vind het via YoungCapital. Werken met YoungCapital is werken met de nieuwe generatie. Dit merk je direct aan onze energie en aan ons ondernemerschap. Wij houden van het maken van duidelijke afspraken, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Bovendien doen en denken wij graag tegelijk.
  Wij blijven de uitzendmarkt vernieuwen. Zo kan je bij ons solliciteren via Whatsapp, doen we sollicitatiegesprekken via Skype en kan je vanuit onze app je werkbriefjes invullen en zelfs realtime aangeven wanneer je weer beschikbaar bent voor werk!
  Met onze disruptive aanpak hebben we de afgelopen jaren een aantal prijzen gewonnen waar we erg trots op zijn. Dat is goed voor ons, maar nog beter voor jou. Want zo weet je zeker dat je met een betrouwbare en vernieuwende partij in zee gaat.
  – National Public Champion van de European Business Awards 2015
  – Nieuwe Kampioen van 2015
  – Finalist Erasmus Innovatie Monitor 2014 en 2015
  – Intercedent van het Jaar 2014
  – High Growth Award 2014 voor financieel meest gezonde bedrijf
  – Flexspecialist van het Jaar 2012, 2013, 2014
  – LOEY Award voor Leading Online Entrepreneur 2013
  – Best Managed Company 2011, 2012, 2013, 2014 en 2015
  – FD Gazellen Award 2011, 2012, 2013, 2014 en 2015

  YoungCapital ervaringen

  Ben jij op zoek naar een betrouwbare aanbieder voor je online aankopen? Lees consumentenreviews en ervaringen over YoungCapital. Je leest hier onafhankelijke reviews voor en door consumenten. Zo ben jij zeker van je koop. Uiteraard waarderen we het als je zelf ook een review achter laat.

  youngcapital
  1.3 10 1

  Vormontwerp@gmail.com

  Beoordeeld op 12 september 2018 door
  Eens. Dienstverlening is echt zeer matig

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Anderen bekeken ook:

  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  youngcapital
  3 10 1

  Mevr

  Beoordeeld op 12 januari 2018 door
  Mijn ervaring is dat bij de werving vriendelijk met toekomstig personeel wordt omgegaan, daarna laat het compleet wat anders zien.
  Alles wordt besproken met de whattsapp en als er beloofd wordt om te bellen wordt dat niet gedaan. Je tekend een contract en als het ten nadelen van young capital is dan gaan ze over tot andere regeltjes. En dan nog maar niet te spreken over de verplichte vragen die je moet beantwoorden over de waardering. Weeklijks wordt je lastig gevallen met vragen en beantwoord je ze niet kun je gewoon niet verder in het systheem. Eerst kreeg ik dit per email maar nu in de app waar ik mijn declaratie moet invullen, geen antwoord tja geen declaratie. Ik wil dat niet ik wil gewoon werken voor het bedrijf niks meer en niks minder en zonder al die poespas