Consumenten gingen u voor!
Bezoek Rising Cleaning Services
RISING CLEANING SERVICES ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN & KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Artikelen

  Beoordeling Rising Cleaning Services (1)

  Service

  Kwalitiet

  Prijs

  Aanbod

  10 10 1

  Rising Cleaning Services is een schoonmaakbedrijf gevestigd in Amsterdam. Rising Cleaning Services voert schoonmaak werkzaamheden uit in Amsterdam en omstreken.

  Rising Cleaning Services, een schoonmaakbedrijf dat bestaat uit gepassioneerde medewerkers, laat alles graag volgens afspraak achter en doet zelfs dat beetje extra om hun  klanten meer dan tevreden te houden. De kwaliteit binnen het schoonmaken stellen wij altijd voorop!

  De werkzaamheden zullen altijd gedaan worden door een vaste en vriendelijke medewerker waarmee je goed kan communiceren. Aan onze RCS uniform kunt u elke medewerker herkennen.

  Hieronder volgen enkele diensten die Rising Cleaning Services aanbiedt:

  – Kantoorschoonmaak
  – Schoonmaken van gemeenschappelijke ruimtes
  – Opleveringsschoonmaak
  – Glasbewassing
  – Hogedrukreiniging
  – Gevelreiniging
  – Vloeronderhoud
  – hulp in het huishouden

  Eigenlijk maken we alles schoon wat vies is en gaan geen klus uit de weg!

  U kunt Rising Cleaning Services inhuren voor zolang en zo vaak en voor wat u maar wilt. Wij gaan echt geen klus uit de weg, daarom komen wij zelfs schoonmaken voor de kleinere klussen van minder dan een uur, maar ook de grote klussen gaan wij niet uit de weg. Wij werken ook buiten reguliere kantooruren.

  Van het schoonmaken van de entree van uw huis tot het verwijderen van graffiti onder een viaduct. Van het afstoffen van uw bureau tijdens het schoonmaken van uw kantoor tot het schoonmaken van de wc’s waardoor u weer fris gebruik kunt maken van het toilet.

  We vinden het belangrijk om samen met u een werkplan te maken die afgestemd is naar uw behoeften, voorkeuren en wensen.

  Ondanks de grote concurrentie biedt Rising Cleaning Services geen bodemprijzen, want we nemen ons werk en onze medewerkers serieus! Wij zijn wel altijd scherp geprijsd voor het kwaliteit van het werk dat wij bieden! Naar aanleiding van een gesprek bepalen wij voor u een prijs op maat.

  Wilt u meer weten over onze facilitaire diensten of wilt u uw huis, bedrijfspand of garage laten reinigen? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen die te vinden is op onze website. Wij nemen altijd zo spoedig mogelijk contact met u op.

  rising-cleaning-services
  10 10 1

  Mevrouw

  Beoordeeld op 30 september 2016 door
  Ik ben meer dan tevreden over het uitstekende schoonmaakwerk van RCS! Mijn appartement is schoongemaakt voor oplevering en ik had mijn appartement zelf nog nooit zo schoon gezien. De koper en makelaar waren ook nogal onder de indruk van hoe schoon het eruit zag. Echt top gedaan en ik zal zeker weer gebruik maken van de diensten van RCS!

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Anderen bekeken ook:

  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen