Consumenten gingen u voor!
AREZZO B.V. ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN & KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Artikelen

  Beoordeling Arezzo B.V. (15)

  Service

  Kwalitiet

  Prijs

  Aanbod

  2.3 10 15

  Arezzo B.V. is een een bouwbedrijf uit Leersum. Bij Arezzo kun je terecht voor: vloer epoxy coating, betonreparatie, schilderwerk, stukadoorswerk, loodgieters, elektrowerk, tegelwerk ( toilet/badkamer/vloer), aanbouw van uw woning/bedrijf, nieuwbouw, interieur (kastenwanden, betimmering etc.), vloeren/laminaat leggen etc, tuinaanleg, straatwerk tuin, reinigen van woning en terras).

  Alles is mogelijk door de jarenlange ervaring van vakmensen, die meer dan 30 jaar bouwwerkzaamheden uitvoeren. In bezit van Kvk en BTW nr.

  Arezzo ervaringen

  Ben jij op zoek naar een betrouwbare bouwbedrijf? Lees consumentenreviews en ervaringen over Arezzo. Je leest hier onafhankelijke reviews voor en door consumenten. Zo ben jij zeker van je koop. Uiteraard waarderen we het als je zelf ook een review achter laat.

  Arezzo Contact

  Adres: Hoflaan 6
  3956 EE Leersum
  Telefoon: 0343 453 319
  Provincie: Utrecht

  Interesse? Neem dan contact op mobiel: 06 48 19 98 35 ( kees)
  Vrijblijvende offerte/prijsopgave (scherp tarief)
  Neem snel contact op en wij komen bij u langs

  Tag wolk

  arezzo-b-v
  1 10 1

  B

  Beoordeeld op 11 oktober 2019 door
  Meesteroplichter. Ook slachtoffer geworden van Cees/Caesar/Kees Willigenburg? Doe aangifte!

  Stuur een mail met je verhaal naar pikkedief50@gmail.com om informatie uit te wisselen en onze krachten te bundelen zodat hij kan worden gestopt.

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Anderen bekeken ook:

  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  arezzo-b-v
  1 10 1

  Dhr

  Beoordeeld op 11 september 2019 door
  Ik ontmoette Cees van Wilgenburg in het cafe het Bonte Paard in laren waar hij meestal op donderdag en vrijdag zit. Doet populair maar heeft bij klus voor mij voorschot voor verf gevraagd en daarna nooit meer teruggezien. En in het bonte paard ontkent ie keihard alles. En ik ben niet de enige die hij getild heeft....
  arezzo-b-v
  1 10 1

  Cees van Willigenburg is een notaire oplichter

  Beoordeeld op 11 september 2019 door
  Beste mensen, de man van Arezzo B.V. heet Cees van Willigenburg en hij is een beruchte oplichter. Google eens rustig op Ceasar Totaal Projecten B.V. te Eemnes en Amersfoort. Je zal zien dat deze charlatan een spoor van ellende heeft achtergelaten.

  Waarschuw je omgeving, het zal ze een hoop ellende besparen.
  arezzo-b-v
  1 10 1

  Smerige oplichter en eersteklas prutser

  Beoordeeld op 22 augustus 2019 door
  Maart 2018 zou Cees van Arrezo beginnen Met de verbouwing van mijn woonkamer. Muurtje eruit, vloerverwarming en stucen etc.
  Begon uiteindelijk in mei en sindsdien alleen maar ellende. Grote mond. Alles wat hij uitvoerde was slecht en heeft enorm veel schade aangericht was uiteindelijk opgelost is door een goede aannemer en heeft ons uiteindelijk €20.000 extra gekost. Cees reageerd nergens op. Hij heeft nooit meer wat van zich laten horen. 7 maanden hebben wij in de zooi gezeten. Als ik Cees van Wilgenburg ooit tegenkom heeft hii een enorm groot probleem.
  arezzo-b-v
  3.3 10 1

  Teveel aanbetaald voor weinig werk.

  Beoordeeld op 22 april 2019 door
  Wij reageerden op een folder/flyer voor nieuwe tuin. Heet ook Kees en mobiele nr is gelijk aan wat hier staat (links) de tekst is hetzelfde als van de folder.Hij stuurde aan op ruzie, leverde schuttingen en deed niet wat we hadden afgesproken. zo deed hij dat al jaren ,wij deden gewoon moeilijk.Hij
  werd woedend toen mijn man gewoon rustig zei, dat dit niet comform de afspraak was.
  Hij liet alles onafgemaakt achter. De buren belden hem en vroegen ook heel rustig of het allemaal nog netjes werd, hij sloeg racistische taal uit en hing op. Zou de week erop terug komen.. hij was niet meer te bereiken daarna. Niet meer gezien sinsdien, wat te doen?
  arezzo-b-v
  1 10 1

  Oplichters

  Beoordeeld op 2 maart 2019 door
  Lieve mensen, Niet in zee gaan met Arezzo bv oftewel Cees van Willigenburg.
  Hij heeft in 2017 een badkamer en toilet verbouwd! Prutswerk nummer 1.
  Lekkages, niet geaard enz. Grote bek en schelden is wat hij alleen kan.
  Geprobeerd contact op te nemen, maar hij nam niet op. Altijd was hij te druk, dus reageerde hij via de app. Uiteindelijk heb ik een jurist in handen genomen.
  Ook moest ik een ander aannemer huren om zijn pruts werk te herstellen.
  Deze man heeft geen woon en verblijfplaats. Arezzo zegt hem niet te kennen en nooit met hem samen heeft gewerkt.
  De mobielnummer staat ook niet op zijn naam.
  Pas aub op voor hem en zijn maatjes. Stelletje klootzakken zijn het!!
  arezzo-b-v
  1.8 10 1

  Slordig en onbeschoft

  Beoordeeld op 11 september 2018 door
  Slordig afgeleverd werk en uitermate onprofessionele service.
  Verfspatten op de vloer en op de gordijnen. Nieuwe 'vensterbank' was een vurenhouten plankje dat krom boog, de afgezaagde zijkant was niet eens van houtsplinters ontdaan en geschuurd.
  Meermaals heb ik van tevoren contact gehad over welk type radiator hij zou plaatsen, maar hij plaatste er één die hij nog had liggen, niet mooi uitgelijnd ook nog, zonder hierover te overleggen. De afspraak om de andere radiator alsnog te plaatsen kwam hij niet na.
  Toen ik hem confronteerde met het slordige werk en niet nagekomen afspraken was hij ronduit onbeschoft en zelfs dreigend.
  arezzo-b-v
  1 10 1

  Bedrijfsleider

  Beoordeeld op 31 juli 2018 door
  Oplichters!!!!
  denk dat de recensies van "super tevreden" en "directeur" van kees zelf zijn wat een oplichter is dit echt ongelooflijk met ze mooie praatjes zorgt ie voor veel ellende bij de mensen laat ze betalen maar maakt nooit iets af of mega slecht dus wees gewaarschuwd is een mega oplichter!!!!
  arezzo-b-v
  1 10 1

  Absoluut onbetrouwbaar, leugenachtig en asociaal !!!

  Beoordeeld op 22 mei 2018 door
  Tja, waar zal ik beginnen? Deze gasten hebben me heel woedend gemaakt. Houden geen rekening met je spullen in huis, roken (ook na tien keer gezegd te hebben ermee te stoppen), maken onderling ruzie, vloeken, etc. Vorig jaar een offerte van die Kees ontvangen voor de verbouwing van het toilet en keuken plus nog een extra klus in de keuken. Dik 7 maanden na offerte pas begonnen met het toilet en dan ook nog eens de verkeerde tegels gelegd!! Badkamer zijn ze pas mee begonnen na de paasdag van dit jaar. Dit terwijl ik de voorschot al 6 maanden ervoor had overgemaakt. Maar na direct na klusje wel meteen om die (vage) factuur vragen (He Kees?). Allerlei smoesjes verzinnen om maar niet op afgesproken dag te beginnen: problemen met heup, longontsteking, dan is die weer ziek, dan weer wat anders bla bla bla. Ik weet gewoon dat ze andere projecten voor hebben laten gaan. Met de badkamer zijn ze ineens gestopt en hebben TOTAAL niets van zich laten horen. Kees bereiken lukte ook niet want die vent blijkt ook nog eens mijn nummer geblokkeerd te hebben. Momenteel zit ik zonder een douche, heb ik geen wastafel, geen toilet en de puin ligt nog steeds voor de deur. Uiteindelijk een brief gestuurd maar hij heeft er niet op gereageerd. Ik ben veel te coulant met ze geweest dus dit krijgt dus nog een vervolg.
  arezzo-b-v
  1 10 1

  Onprofessioneel

  Beoordeeld op 25 maart 2018 door
  Erg onprofessioneel!! Niet aan beginnen!! Laten je gewoon staan!
  arezzo-b-v
  10 10 1

  Super tevreden

  Beoordeeld op 1 januari 2018 door
  Bij ons is meneer ook geweest in Almere voor een kast over de gehele lengte v d zolder.
  Wij hebben een nette offerte gekregen conform ons budget met duidelijke omschrijving, er is gebruik gemaakt van een aantal Pax kasten van Ikea en de rest is maatwerk geweest, we zijn zeer tevreden en kunnen dit bedrijf aanbevelen.
  Als je geen genoeg budget hebt (geen geld) en je komt niet tot elkaar zal je vervolgens niks meer horen lijkt mij. Dus flauw dit bericht, ben benieuwd of er al een schroef in de zolder gezet is door een ander bouwbedrijf ik geloof het namelijk niet.
  arezzo-b-v
  1 10 1

  Niet doen!

  Beoordeeld op 29 december 2017 door
  Slecht werk, slechte communicatie en hele grote mond. Niet aan beginnen dus!
  arezzo-b-v
  1.5 10 1

  Nooit meer wat van gehoord?!

  Beoordeeld op 17 december 2017 door
  Meneer is zelf komen kijken voor een klus op onze zolder. Wij hadden van tevoren aagegeven wat we wilden (boekenkast wand van Ikea Billy kasten met een ombouw en de wasmachine/droger uit het zicht) en dat het low budget moest. Men werkte naar zeggen met Pax kasten (dit zijn kledingkasten en dus veel dieper) en er werd continue gevraagd wat ons budget was. Dat vonden we raar want we lieten foto's zien van hoe we het wilden hebben en dan geef jij aan wat dat kost. Of is de kostprijs afhankelijk van het budget van de klant? (M.a.w. jij hebt meer te besteden dus dan kost het ook meer...). De offerte was voor ons te hoog, bovendien wilden wij toch echt de Billy kasten, omdat daar ook standaard deuren (dus goedkoper dan op maat maken) voor te krijgen zijn. Ook wilden we wat foto's van geleverd werk zien of referenties lezen. Vervolgens nooit meer iets van gehoord. Tja, dan niet...
  arezzo-b-v
  8.3 10 1

  Directeur

  Beoordeeld op 7 juli 2017 door
  De beste stuurlui staan aan wal, flauw dit bericht het schijnt zo te zijn dat je als consument alles van verbouwingen weet. Ik kan zeggen dat voor de derde keer in twee jaar hebben ze voor mij een groot project gedaan en ben zeer maar ook zeer tevreden.
  Mijn nwe kantoor geschikt voor 50 man totaal gerenoveerd in de hoofdstad super gedaan, verzorgd, kwaliteit materialen, en snel.
  arezzo-b-v
  1 10 1

  Pas op!

  Beoordeeld op 2 juni 2017 door
  Pas op voor dit bedrijf bij verbouwingen! Niet ter zake kundig,geen vakwerk, slechte kwaliteit, praatjesmakers, grote mond en uiteindelijk zit je in de rommel en ben je je geld kwijt