Consumenten gingen u voor!
Bezoek Weight Watchers
WEIGHT WATCHERS ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Weight Watchers (0)

0 10 0

Weight Watchers is een afvalprogramma dat door mensen over de gehele wereld wordt gebruikt om gewicht te verliezen. Voornamelijk de laatste jaren heeft het afvalprogramma veel nieuwe volgers gekregen en dit heeft onder andere te maken met de hoge succesfactor van het dieet. Omdat er zo veel mensen met succes gewicht verliezen door dit dieetplan te volgen, raken steeds meer mensen overtuigd dat het programma van Weight Watchers ook bij hen past en voor hen de oplossing is om van de overtollige kilo’s af te komen.

Het dieet van Weight Watchers werkt als volgt. Iedere maaltijd die je eet, vertegenwoordigt een bepaald aantal punten en ieder etmaal mag je een bepaald aantal punten nuttigen door maaltijden te eten. Je hoeft niet alle punten op te eten die je krijgt, want je mag een bepaald aantal punten ook reserveren voor een andere dag (als je bijvoorbeeld een etentje, een verjaardag of een andere feestelijke gebeurtenis hebt waarbij je meer wil eten). Door je aan het puntenschema van het dieet te houden, eet je nooit meer dan je nodig hebt en val je snel af.

Het succesratio van Weight Watchers

Ongeveer 50 procent van de mensen die met Weight Watchers starten, hebben gewicht verloren met dit dieet. Dit lijkt misschien niet zo veel, maar in vergelijking met andere diëten is het succesratio van 50 procent erg hoog. Wel is het belangrijk om te bedenken dat je veel discipline en motivatie nodig hebt om een dieet vol te houden en dit geldt ook bij dit dieet. Begin dus niet met dit dieet als je eigenlijk niet echt af wil vallen, maar doe het alleen als je bereid bent echt stappen te nemen om de strijd tegen overgewicht aan te gaan.

Weight Watchers ervaringen

Ben je benieuwd hoe andere mensen het volgen van het Weight Watchers dieet hebben ervaren? Lees dan enkele Weight Watchers ervaringen op deze pagina en bepaal aan de hand van deze informatie of dit afvalplan bij jou past. Heb je zelf ervaringen met het dieet, dan kun je deze ervaringen ook op deze pagina achterlaten om anderen te helpen met het vinden van het beste dieet voor de strijd tegen de overtollige kilo’s.

Artikelen

  Er zijn nog geen reviews geschreven, wees de eerste!

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Anderen bekeken ook:

  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen