Consumenten gingen u voor!
Bezoek Drogisterij.net
DROGISTERIJ.NET ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Drogisterij.net (1)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

7.5 10 1

Drogisterij.net informatie

Betaalmogelijkheden:

Keurmerken:

Drogisterij.net is een online drogist met een groot assortiment met diverse producten. De producten die in de webwinkel verkocht worden, vallen stuk voor stuk onder het aanbod van de beste merken van dit moment. Bestel je een product bij deze online drogist, dan weet je dus zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt.

Enkele voordelen waar je van profiteert als je jouw aankopen doet bij Drogisterij.net, zijn de volgende:
– Je kunt al jouw aankopen eenvoudig online doen, wat betekent dat je niet meer naar de winkel hoeft te gaan om jouw noodzakelijke producten in huis te halen.
– Je krijgt altijd 14 dagen bedenktijd als je iets via de webwinkel besteld hebt. Ben je toch niet helemaal tevreden of heb je een verkeerd product besteld, dan is er dus niets aan de hand.
– Als je voor 30 euro of meer bestelt in de webwinkel, hoef je geen verzendkosten te betalen.
– Als je jouw producten op een werkdag bestelt en dit voor 21:00 uur doet, heb je jouw bestelde artikelen de volgende dag al in huis.
– Je kunt de producten van de beste merken eenvoudig voor de laagste prijs kopen om veel geld te besparen op jouw noodzakelijke producten.

Veilig bestellen en betalen op Drogisterij.net

Sommige mensen vinden het spannend om online te winkelen omdat zij bang zijn dat het bestel- of betalingsproces niet helemaal veilig verloopt. Bestel je bij Drogisterij.net, dan hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van het bestel- en betaalproces. Bij deze webwinkel bestel je alle producten namelijk niet alleen in een honderd procent veilige omgeving, maar worden alle betalingen ook in een veilige omgeving uitgevoerd. Bestellen is dus niet alleen helemaal veilig, maar het betalen van jouw bestelde producten gaat ook altijd op een veilige manier.

Drogisterij.net ervaringen

Ben je benieuwd hoe andere mensen het online shoppen bij deze webwinkel hebben ervaren? Lees dan positieve en negatieve Drogisterij.net ervaringen op deze pagina en je krijgt meer inzicht in de producten en services van deze webwinkel. Heb je zelf eens iets besteld bij deze webwinkel en wil je andere mensen graag laten weten hoe dit is bevallen, dan kun je jouw Drogisterij.net ervaringen ook delen op deze pagina.

drogisterij-net
7.5 10 1

Waar voor je geld

Beoordeeld op 14 april 2016 door
Goed assortiment, beetje prijzig soms, maar dan heb je ook wat! Jammer dat je eveneens de retourkosten zelf moet betalen, mijn portemonnee doet een beetje pijn..

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen