De beste producten tegen voetschimmel mei 8th, 2018 Nugevonden

De beste producten tegen voetschimmel


Home » Artikelen » De beste producten tegen voetschimmel
De beste producten tegen voetschimmel

Op deze pagina vind je verschillende (geselecteerde) producten tégen Voetschimmel

Geselecteerde producten

Klik op een product voor meer informatie, ervaringen en koop het product direct!

Aromed Dexema Voetschimmel

Rode, schrale huid van de voeten en/of tenen na zwembadbezoek.

Pedifresh tegen zweetvoeten

Effectief tegen zweetvoetengeur. De voordelen op een rij: al jarenlang effectief en nr.1 tegen zweetvoeten, gepatenteerde formule en binnen één week blijvend resultaat, één keer sprayen per dag is voldoende.

Myk1 Creme

Dit middel bestrijdt schimmelinfecties van de huid, zoals voetschimmel (zwemmerseczeem) of Candida-infecties. Sulconazol beschadigt de celmembraan en de celwand van de schimmel, waardoor de groei van de schimmel afgeremd wordt en de schimmel tevens afsterft.

Lucovitaal Voetschimmel

Voetschimmel is een medisch hulpmiddel en bedoeld als ondersteuning bij de behandeling van zwemmerseczeem (voetschimmel). Het vermindert de jeuk en branderigheid en voorkomt een onaangename geur. De gel, trekt snel in en voelt niet vet aan. Het bevat het actieve ingrediënt Natilact; een natuurlijk ester die de huid beschermt en hydrateert en zorgt voor een omgeving waarin de voetschimmel zich niet kan ontwikkelen. De gel hecht goed aan de huid, waardoor de actieve stoffen worden gefixeerd en langer werkzaam zijn op de juiste plek.

Black friday 2019 - vrijdag 29 november - Cyber monday 2019 - maandag 2 december

Tea Tree Oil

Tea Tree olie wordt gebruikt bij ontstekingen van luchtwegen en van de huid en is onder andere aan te bevelen bij acne, jeugdpuistjes, aften, voetschimmel, eczeem, zwemmerseczeem, kalknagel, wintervoeten, allergieën en insecten beten. Wondermiddel!

Geurvreters comfort

Transpirerende voeten vormen nog altijd een groot probleem. Vooral mensen die in dicht schoeisel met rubber zolen hun dagelijks werk verrichten hebben er last van. Geurvreters inlegzolen absorberen zowel de geur als het zweet. Daarom zijn ze ideaal in de strijd tegen voettranspiratie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Onderstaande bijwerkingen kunnen optreden bij het gebruik van medicijnen:

Plaatselijke antimyotica:

  • Imidazolen: kortdurende plaatselijke irritatie (roodheid van de huid, zwelling, bultjes, vervetting, roodheid en jeuk).
  • Ciclopirox: Lokale irritatie van voorbijgaande aard (stekend of branderig gevoel, jeuk, roodheid)

Orale antimyotica:

  • Itraconazol: hoofdpijn, misselijkheid, buikpijn, diarree, abnormale leverfunctie en bovenste luchtweginfectie.
  • Terbinafine: opgeblazen gevoel, misselijkheid, lichte buikpijn, verminderde eetlust, diarree en huidreacties zoals roodheid en blaasjes.