Consumenten gingen u voor!
Bezoek Tinder
TINDER ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Tinder (2)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

1 10 2

Tinder is een internationle dating app. De mensen die we ontmoeten veranderen ons leven. Een vriend, een date of zelfs een toevallige ontmoeting kan iemands leven voorgoed veranderen. Tinder geeft de gebruikers over de hele wereld de mogelijkheid nieuwe ontmoetingen op te doen. We bouwen producten die mensen bij elkaar te brengen.

Jij bepaalt wie jou berichten kan sturen
In tegenstelling tot het echte leven kun je op Tinder alleen berichten van mensen waarin je geïnteresseerd bent. Je kunt alleen maar met elkaar chatten wanneer jullie hier beide toestemming voor hebben gegeven. Op die manier weet je zeker dat het gevoel wederzijds is. Nooit meer berichten van mensen ontvangen waarmee je niet wilt praten.

Meer dan het oog kan zien
Het eerste wat je ziet op Tinder zijn foto’s. Daarna je door profielen scrollen en ook kijken wie je gemeenschappelijke vrienden zijn. Deel interessante informatie over je werk, school, hobby’s en andere leuke dingen.

Geen druk, geen afwijzing
Alle Swipes op Tinder zijn anoniem. Dat betekent dat niemand ooit zal weten of je naar links of rechts hebt gewsiped. De enige uitzondering is wanneer jij en een andere gebruiker elkaar naar rechts swipen. Aan de hand hiervan zal tinder jullie matchen.

Tinder ervaringen

Heb jij ervaring met Tinder? Laat dan een review achter. Op deze wijze help je mensen een weloverwogen keuze te maken op het gebied van datingapps

 

tinder
1 10 1

Tinder is waardeloos

Beoordeeld op 12 juni 2017 door
als je hier ooit al eens een match hebt , kun je niet eens zien wanneer die online is of als die je bericht wel heeft gelezen. zitten volgens mij veel inactieve profielen op en veel van die aandachtswijven die gewoon kijken hoeveel boys liken en dan niks terug zeggen.

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
tinder
1 10 1

Tinder fake

Beoordeeld op 2 november 2016 door
deze site is een vervangen van de 06 lijnen je krijgt nooit een date en kost je klauwen vol geld je wordt aan het lijntje gehouden trap hier dus niet in je kan beter voor dat geld een escortservice bellen allemaal fake accounts