Consumenten gingen u voor!
Bezoek Happn
HAPPN ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Happn (6)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

5.3 10 6

Happn is een datingapp voor de smartphone. Happn helpt je mensen vinden die je pad hebben gekruist. Zo laat Happn alleen mogelijke matches zien in een straal van 250 meter van jouw locatie. De app geeft aan waar dit was waarna je de mogelijkheid krijgt om de persoon te like of weg te klikken. Als er een wederzijdse like is, krijg je mogelijkheid met elkaar te chatten.

Happn Populair

De datingapp wordt steeds populairder. Vooral in grote Nederlandse steden als Amsterdam.
Happn ging in maart 2015 live. Tegen het einde van het jaar waren al 1 miljoen gebruikers. 20% daarvan ( 200.000 ) mensen, maakten dagelijks gebruik van de app. Dit is een nette prestatie voor een nieuwe speler op de markt. Happn is officieel nog niet beschikbaar in Nederland. Toch zijn er honderden gebruikers.

Happn concurrent Tinder
Volgens singles in Nederland wordt Tinder steeds minder populair. In Amsterdam zijn namelijk een hoop mensen. De kans om een match te krijgen is te gemakkelijk geworden. De meeste Tinder gebruikers zijn daardoor meer bezig met het verzamelen van matches dan het aankomt op daten. Daarnaast richt Tinder het imago dat ze vooral richt op casual dating.

Happn succes

Happn gebruikt de succesvolle opties van Highlight en Tinder. Het grootste nadeel is dat je regelmatig moet scannen om te zien wie in de buurt is. Dit zal zeker effect hebben op de accu van je smartphone.

Iets anders als Tinder: Je hebt al een grote streep voor als je uit huis gaat. Anders zullen er maar weinig mensen zijn die je pad hebben gekruist. Tevens heb je iets gemeen als je op een bepaalde tijdstip op dezelfde plek bent. Dit geeft een aangenamer gevoel dan Tinder. Daarbij zit de verslaving vooral in het swipen van profielen. Mensen erkennen dat Tinder een spelletje is geworden, waarbij het werkelijke contact vrijwel uit blijft. Bij Happn is de fysieke locatie erg belangrijk. Gebruikers zouden regelmatig kijken of er mogelijke matches in de buurt waren. Dit is de Happn verslaving.

Happn heeft goede papieren en kan het succes van Tinder evenaren, en mogelijk meer. Het zal nog even duren voordat Happn in Nederland beschikbaar is. De komende tijd zal de app iedere maand in 3 nieuwe wereldsteden verschijnen.

Heb jij ervaring met Happn? Laat dan een review achter. Op deze wijze help je mensen een weloverwogen keuze te maken op het gebied van datingapps

happn
8.8 10 1

Erg leuk eigenlijk. Het nieuwe Tinder

Beoordeeld op 8 januari 2018 door
Je kunt tegen betaling chatten. Gezien de meeste mannen jagers zijn, geen geduld hebben en maar blijven jagen werken die met die optie. Alleen ontdekte ik dat ik alleen de dame die ik een hart gaf me geen credits kostten en later een andere weggegeven hart met mij ineens contact opnam wist ik. Dat is wat iedereen zoekt. In basis gratis maar als je meer wilt dan ... Nu Tinder helemaal verziekt is met allerlei betalingsverplichtingen zijn alleen hele oude contacten en matches nog mogelijk. Je wordt als niet betalende uiteraard helemaal onderaan de lijst geplaatst. Tinder is dus nu helemaal uit. Andere Badoo, Hello, enz. Sommige werken in het buitenland. Elk land heeft andere voorkeuren. Duitsland is verreweg het duurst.Dan heb ik het nog niet over de conventionele te betalen datingsites en apps. Ik ben van mening dat daten net als werken wonen en is een primaire levensfunctie. Dat deze bij wet niet tegen betaling mogen worden gematched voor de vragen en zoeker. Alleen de bedrijven. HappN geef ik nog de voordeel van de twijfel.

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
happn
5.3 10 1

Waardeloos [ helaas ] .

Beoordeeld op 2 november 2017 door
Goedem , ben per toeval achter deze site gekomen , om eerlijk te zijn vindt ik de site zelf er helemaal niet verkeerd uitzien , het , aanbod , van vrouwen is bij tijd en wijle behoorlijk , plus de afstand van slechts 250 mtr [ ! ] klinkt in potientie heel aantrekkelijk..echter de praktijk , waaaar - de - loos . in de loop van een pr mndn best wel wat charmings verstuurd , je krijgt echter vrijwel nooit wat terug . durf rustig te zeggen dat ik een leuke & sportieve gozer ben om te zien , verzorgd , goede foto ,s & leuk profiel , ben heel nuchter qwa vrouwen , maar nogmaals , ik geef de site een 2 qwa resultaten .
happn
4 10 1

Gratis voor vrouwen?

Beoordeeld op 21 juni 2016 door
Ik lees bijna overal dat het voor vrouwen gratis is, maar ik krijg ook gewoon het overzicht dat ik charms kan kopen. Daarnaast twee chrushes gehad en op chat later gedrukt en nergens meer te vinden. Of ik ben zonder een woord te zeggen geblokkeerd
happn
1 10 1

Mevr

Beoordeeld op 10 mei 2016 door
Alleen maar negatieve ervaringen.
Alle mannen waar ik al berichten mee heb uitgewisseld zijn uiteindelijk maar uit op 1 ding.
SEX
Is dit misschien een sexsite???
happn
7 10 1

Leuke datingapp!

Beoordeeld op 4 april 2016 door
Ik vind dit een leuke app. Ik kreeg bij de inschrijving gratis 10 Charm credits. Daar heb ik natuurlijk direct gebruik van gemaakt! Wat ik zo mooi vind aan deze app is dat je meerdere foto's kunt bekijken en soms zie je ook waar iemand werkt. Ik heb een charm gestuurd naar ene Alex uit Amsterdam. Na een paar minuten kreeg ik een Charm terug. In beeld verscheen ineens dat we direct konden chatten of op een later moment. We hebben leuk gebabbeld over de ditjes en datjes.

Zelf heb ik een tijdje de Tinder app gebruikt, maar die vleeskeuring ben ik meer dan zat! Ik ben benieuwd hoelang deze app mij blijft boeien.
happn
6 10 1

Happn reclame op Facebook

Beoordeeld op 12 maart 2016 door
Deze week zag ik ineens verschillende filmpjes voorbij komen op Facebook. Waren die vrouwen nu echt single of is het een reclamestunt geweest?

Ik heb de app inmiddels geïnstalleerd en moet nog iemand tegenkomen binnen een straal van 250 meter. Dus even afwachten of het echt werkt

Wat ik een groot pluspunt vind, is dat ik kon connecten met Facebook. Dit scheelt heel wat invulwerk.

Ohja, de happn app is niet beschikbaar in het Nederlands. Dat zou veel handiger zijn. Mijn Engels is ook niet al te best.