Wat zijn de beste Valentijncadeaus voor haar? 

Laatst bijgewerkt: 27 december 2022

De beste Valentijnsdagcadeaus voor haar zijn afgestemd op haar persoonlijke smaak en stijl. Sommige vrouwen houden van grote romantische gebaren – zoals het bezorgen van rode rozen op kantoor, haar een weekend wegbrengen of haar verwennen met een heerlijke Valentijnsmand. Maar anderen geven de voorkeur aan betekenisvolle blijken van liefde die lang meegaan, zoals gepersonaliseerde sieraden of souvenirs. Het is dan ook zeker geen fluitje van een cent om een geschikt Valentijnscadeau te vinden voor je vriendin. We proberen je te helpen met dit artikel, waarin allerlei geschikte geschenken voor haar staan! 

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Emma Bridgewater Pink Hearts Chilly’s Water Bottle

  Als je vriendin meer een sportschoolkonijn is dan een barhopper, trakteer haar dan op deze Pink Hearts Insulated Chilly’s Bottle, wat zeker een perfect Valentijnscadeau voor haar is. Ontworpen om koude dranken koud en warme dranken warm te houden, heeft een inhoud van 500 ml en is het perfecte cadeau voor iedereen die zijn plasticverbruik wil verminderen. Naast de klassieke roze hartenprint van Emma Bridgewater, overtuigden de lovende recensies ons om dit in onze verzameling op te nemen. 

  Liefdesdagboek

  De beste Valentijnsdagcadeaus voor haar zijn niet noodzakelijk de duurste. Met een laag prijskaartje zal een boekje met liefdesbriefjes je bankrekening niet kapot maken – maar het zal zeker een stempel op haar hart drukken. Vul de pagina’s in om een ​​gepersonaliseerd cadeauboek te maken dat je geliefde keer op keer wil lezen. Elke pagina heeft een invulregel, zodat je kunt beschrijven wat je leuk aan haar vindt. Je kunt zo cheesy of zo romantisch zijn als je wilt, maar het is gegarandeerd een van de beste V-Day-traktaties die ze ooit zal krijgen.

  Pandora hartring

  Wie houdt er niet van de aanblik van een opvallende Pandora-geschenkdoos op Valentijnsdag? Deze lieve maar stijlvolle ring van een metaalmix is ​​met de hand afgewerkt in 14-karaats roségouden plating en heeft het hart uit de vrije hand, een symbool van volmaakt onvolmaakte liefde. Het kan naast andere ringen worden gestapeld voor een eigentijdse look – of trakteer haar op meer dan één! 

  This Works Great In Bed

  Dit is het beste Valentijnscadeau voor haar als ze onlangs een baby heeft gekregen of midden in de nachtvoedingen en luierwissels zit. Terwijl ‘Great In Bed’ misschien beelden oproept van een ander soort Valentijnscadeau, is dit eigenlijk het geschenk van zoete, zoete slaap – het is een luxe verwenset uit de bekroonde Deep Sleep-collectie van This Works. De set wordt weergegeven in een souvenirdoos en bevat douchegel, bodycrème en beddengoedmist, elk doordrenkt met de rustgevende geur van lavendel, kamille en vetiver om een ​​diepe, rustgevende slaap te bevorderen.

  Merci Maman Valentijnsdag gepersonaliseerde mini-hartketting

  Een gepersonaliseerd sieraad is de perfecte noot voor een attent Valentijnscadeau. Voor het perfecte sieradencadeau dat ze zeker zal koesteren, houden we van deze delicate hartketting. Het is een nieuw ontwerp van Merci Maman – een favoriet van de hertogin van Cambridge, die een ​​van hun gepersonaliseerde kettingen droeg in 2014 om de geboorte van Prins George te vieren. 

  Advertentie