Wat zijn de beste kerstcadeautjes? 

Laatst bijgewerkt: 13 januari 2023

Een van de beste onderdelen van de kerstperiode is het uitzoeken welke cadeaus je degenen van wie je houdt wilt krijgen. Hoewel dit leuk kan zijn, is er altijd een familielid of vriend (of twee) voor wie het wat moeilijker is om te winkelen, waardoor je erg onzeker bent over wat je voor ze moet kopen. Of je nu volle kerstpakketten wilt geven of maar één cadeautje, de volgende producten zijn altijd goede kerstcadeautjes! 

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Therabody Theragun Mini 

  De Theragun Mini biedt onderweg verlichting van spierspanning. Hij is klein en licht genoeg om in een sporttas te passen, en volgens het merk zelfs in kleding met grote zakken. Deze kleine machine kan tot twee en een half uur meegaan op een enkele lading en wordt geleverd met drie snelheden, waardoor hij ideaal is voor het aanpakken van milde tot matige krampen, knopen en meer. Het is ook ontworpen om stil te zijn, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat het product lawaai veroorzaakt wanneer je het in het openbaar gebruikt.

  Marcato Design Atlas 150 Pasta Machine

  De pastaliefhebber in je leven zal dit kookgereedschap, dat het maken van zelfgemaakte pasta zo veel gemakkelijker maakt, serieus waarderen. Marcato is een gerenommeerd merk in de wereld van pastamachines en het Atlas 150-model geeft koks de mogelijkheid om drie soorten pasta te maken, waaronder lasagne, tagliolini en fettuccine. De Marcato Atlas 150 is gemaakt van corrosiebestendige materialen, dus zolang ze er goed voor zorgen, kan hij een leven lang meegaan. 

  YouYah wijnkaraf set

  De wijnliefhebber in je leven zal deze wijnkarafset erg waarderen. Na het testen van 14 verschillende wijnkaraffen bleek deze karaf de beste van allemaal. Samen met de wijnkaraf wordt hij geleverd met roestvrijstalen kralen en een borstel voor eenvoudiger schoonmaken, een standaard voor gemakkelijker opbergen en een schattige kurken stop. Experts waarderen de verschillende accessoires en zei dat de karaf na 15 minuten beluchten zijn werk goed deed. Na 30 minuten zeiden ze dat de wijn “minder samentrekkend” en “nog steeds mooi, helder en sappig” was.  

  Eataly Icons of Italia Box

  De smaak van Italië is verrukkelijk, daarom is deze geschenkmand een onvergetelijk en verrukkelijk kerstcadeau. Eataly is een Italiaanse marktplaats die goederen verkoopt die afkomstig zijn van Italiaanse producenten, dus je kunt er zeker van zijn dat elk product dat je in deze doos krijgt authentiek Italiaans is. De doos bevat een breed scala aan zoete en hartige producten die kunnen worden gebruikt om maaltijden te bereiden of gewoon om van te genieten. Dit omvat alles van extra vergine olijfolie, pesto en gekonfijte wilde kersen tot Lavazza-koffie en hazelnoottortina met melkchocolade, en nog veel meer.  

  iRobot Roomba 694 Robotstofzuiger

  Toen experts 35 verschillende robotstofzuigers testten, bleek dit model van iRobot Roomba het beste te presteren. De 694 Robotstofzuiger kon met gemak al het testafval oppakken, inclusief zand, haar en ontbijtgranen van zowel ons tapijt als onze vloeren. Dit kan worden toegeschreven aan het drietraps reinigingssysteem van de robotstofzuiger, dat bestaat uit twee tegengesteld draaiende borstels die rommel optillen en wegzuigen, evenals een speciale borstel die is ontworpen voor hoeken.

  Advertentie