Huidverzorging geschenkset top 5

Laatst bijgewerkt: 10 februari 2022

Het woord cadeau zorgt vaak voor een brede glimlach bij zowel de gever als ontvanger. Iedereen ontvangt en geeft graag cadeaus. Toch is het zoeken naar een leuk cadeau erg tijdrovend. Het kost je soms dagen surfen op het internet om een geschikt cadeau te vinden, ideetjes op te doen en prijzen te vergelijken. Eigenlijk kun je deze taak er op dit moment niet bij hebben aangezien je to-do list goed gevuld is met werk, je gezinsleven, het huishouden, sport en ontspanning.
Geen nood! Wij weten hoe kostbaar jouw tijd is en hebben speciaal voor jou een top 5 samengesteld met de beste huidverzorging geschenksets.

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Beste Top 5:

   Waarom kiezen voor een huidverzorging geschenkset?

   Wat geef je iemand die alles al heeft?
   Wat geef je iemand die je nog niet zo goed kent?
   Wat geef je iemand om te laten zien dat je diegene waardeert?
   Ooit gedacht aan een huidverzorging geschenkset?
   Elke dag wordt onze huid blootgesteld aan verschillende weersinvloeden. Seizoenen komen en gaan en laten een afdruk achter op onze huid. En dan hebben we het nog niet eens over het effect van droge verwarmingslucht, vocht, voedingsmiddelen, ouderdom en zo verder. We willen er allemaal graag stralend uitzien en om dat te bereiken is een goede huidverzorgingsroutine een must.
   Dit zijn dan ook de redenen waarom een huidverzorging geschenkset een erg geliefd cadeau is. Wie wil er nou niet zichzelf verwennen en stralend door het leven gaan? Er zijn huidverzorging geschenksets voor zowel mannen als vrouwen. Voor ieder wat wils dus.

   Waaruit bestaat een huidverzorging geschenkset?

   Er zijn verschillende huidverzorging geschenksets op de markt bestaande uit enkel een doucheschuim, bodyscrub en bodycrème tot uitgebreide sets aangevuld met shampoo, scheercrème, handzeep en huisparfum. Je kunt het dus zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Wellicht afhankelijk van de aanleiding van het cadeau, je eigen voorkeuren of het beschikbare budget.

   Heb je moeite met kiezen? Ook daar is aan gedacht, er zijn namelijk ook mini try me sets beschikbaar. Leuk om te weg te geven, jezelf cadeau te geven of juist om zelf even de lijn te testen alvorens je de cadeau set bestelt. Vaak zijn de verpakkingen erg feestelijk waardoor je een stijlvol cadeau geeft.

   Waarom kiezen voor Rituals?

   Als je gaat voor een huidverzorging set mag het merk Rituals zeker niet in je lijst ontbreken. Rituals staat voor betaalbare verwenproducten die luxe en geluk uitademen. Dit is niet alleen te zien in de fysieke winkels, door de aankleding en de algehele sfeer, maar ook aan de luxe uitstraling die de producten hebben. Elke geur wordt met grote zorg samengesteld en zorgt keer op keer voor een

   unieke geursensatie. Daarnaast geven ze klanten graag een beleving en niet enkel een product. Dit gecombineerd met de hoge kwaliteit van de producten maakt dat je de ontvanger echt een waardevol cadeau geeft om intens van te genieten.

   Wat zijn de verschillen tussen een try me set en een cadeaupakket?

   Een try me set bestaat over het algemeen uit een aantal mini’s van de producten uit die specifieke lijn. Het gaat om kleinere verpakkingen van ongeveer 50-110ml die verpakt zijn in een eenvoudigere verpakking vergeleken met het cadeaupakket. Je kunt een try set kopen als je bijvoorbeeld benieuwd bent naar de geur van deze lijn. Toch heeft het pakket een mooie luxe uitstraling en krijg je voldoende van elk product waardoor het zeker ook geschikt is als cadeau om weg te geven. Het aantal producten en de prijs kunnen variëren per set. Een cadeaupakket kan daarentegen zowel een klein, medium als een groot verpakking zijn. De groot verpakking bestaat uit producten van circa 200- 300 ml. De geschenkdoos is altijd een luxe bewaardoos. Het wordt bewaardoos genoemd omdat je ook nadat de producten op zijn de doos kunt gebruiken als een prachtige eyecatcher waarin je o.a. foto’s, brieven, droogbloemen, sieraden of wat je creativiteit je maar ingeeft, kunt bewaren. De samenstelling en verpakking kan verschillen maar zowel de try me set als het cadeaupakket zijn volwaardige geschenksets waar iedereen van kan genieten!

   1. The Ritual of Sakura geschenkset small – try me set
   2. The Ritual of Sakura geschenkset small – cadeaupakket
   3. The Ritual of Samurai geschenkset small – try me set
   4. The Ritual of Sakura geschenkset medium
   5. The Ritual of Happy Buddha geschenkset small – cadeaupakket

   Top 5 huidverzorging geschenksets

   1. The Ritual of Sakura geschenkset try me set

    The Ritual of Sakura geschenkset try me set

    Dit is een van de vele try me sets welke je als cadeau kan weggeven of als try out kunt bestellen om kennis te maken met deze lijn. De verpakking is zoals altijd mooi en luxueus in zacht roze tinten. Het bestaat uit een 50 ml doucheschuim, 70 ml bodyscrub en 70 ml bodycréme. Oftewel 3 producten uit de Sakura lijn met de geuren van kersenbloesem en rijstmelk.

    Koop bij Douglas
   2. The Ritual of Sakura geschenkset cadeaupakket

    The Ritual of Sakura geschenkset cadeaupakket

    Het cadeaupakket van de Sakura lijn bestaat net als de try me set uit een doucheschuim, bodyscrub en bodycréme echter is een heerlijke handzeep 110 ml aan deze set toegevoegd. Daarnaast zijn de producten verpakt in een luxere bewaardoos. De geuren van kersenbloesem en rijstmelk komen in deze hele lijn terug.

    Koop bij Douglas
   3. The Ritual of Samurai geschenkset try me set

    The Ritual of Samurai geschenkset try me set

    Deze try me set bestaat uit een doucheschuim 50 ml, 3-in-1 verkoelende shampoo en douche gel 70ml en een scheercrème 70ml. Speciaal samengesteld voor de trendy man die overal waar hij gaat een blijvende indruk op de zintuigen achter wil laten.

    Koop bij Douglas
   4. The Ritual of Sakura geschenkset medium

    The Ritual of Sakura geschenkset medium

    Dit cadeaupakket is de grotere variant van de geschenkset small. Zowel de doucheschuim, bodyscrub, bodycréme en handzeep zijn toegevoegd echter gaat het in dit pakket om grotere verpakkingen. Zo bevat de doucheschuim 200 ml, de bodyscrub 125g, de bodycréme 70ml en de handzeep 300ml. Alle producten ruiken heerlijk naar kersenbloesem en rijstmelk en zijn wederom verpakt in een mooie luxe bewaardoos.

    Koop bij Douglas
   5. The Ritual of Happy Buddha geschenkset small – cadeaupakket

    The Ritual of Happy Buddha geschenkset small – cadeaupakket

    De hoofdgeuren van dit pakket zijn cederhout en zoete sinaasappel. Het cadeaupakket bestaat uit een doucheschuim 50ml, bodyscrub 70ml, bodycréme 70ml en huisparfum 50ml.De geur wordt omschreven als een frisse en kruidige geur en de producten zijn verpakt in een mooie luxe bewaardoos.

    Koop bij Douglas

   Dit artikel is geschreven door Julia Henriëtte

   Stråle is het Noorse woord voor straal. Stralen betekent voor mij dat jij zó succesvol bent, dat dit gewoon aan je te zien is. Het straalt ervan af! Jij staat bij mij in de spotlights en ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat jij verder komt en zelfverzekerd je doelen met een glimlach tegemoet ziet. Ik laat jou en je medewerkers niet alleen stralen door mijn Nederlandse taallessen maar ook door mijn creatieve teksten die zijn als confetti voor je brein.

   Website

   Advertentie