Kruidvat folder

Laatst bijgewerkt: 31 december 2021

Ben je gek op de Kruidvat en dan vooral op de aanbiedingen? Dat snappen wij wel. Kruidvat heeft iedere week weer hele scherpe aanbiedingen. Niet alleen voor verzorgingsproducten en make-up, maar ook voor kleding, elektronica, voedingssupplementen, snacks en speelgoed. Hiermee hebben we nog maar een klein deel genoemd van wat je allemaal voor een scherpe prijs kunt kopen. Wil jij iedere week gemakkelijk de aanbiedingen bekijken zonder dat je helemaal naar de winkel hoeft? Neem dan eens een kijkje in de online Kruidvat folder! We leggen je hier uit waar je deze folder vindt en hoe het werkt.

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Kruidvat folder van deze week

  Als je gek op koopjes bent, dan mag je de Kruidvat folder absoluut niet missen. Deze reclamefolder wordt maar liefst elke week uitgegeven. Iedere week vind je dan ook nieuwe deals en koopjes in de folder. De meeste mensen zijn hier wel bekend mee, omdat we deze vroeger allemaal in de brievenbus kregen. Tijden zijn veranderd en zo ook de Kruidvat folder. Deze is inmiddels gedigitaliseerd waardoor jij hem gemakkelijk op je smartphone, tablet of computer kunt bekijken. Waar je ook bent, je kunt overal de koopjes bekijken via de website van de Kruidvat. Op de website vind je een ‘Actie’ pagina, waar je de Kruidvat folder van deze week kunt openen.

  Het werkt eigenlijk precies hetzelfde als de papieren variant. Als je op het pijltje naar rechts klikt, slaat de digitale bladzijde vanzelf om naar de nieuwe bladzijde. Je kunt inzoomen op de bladzijdes en zelfs zoeken op producten. Zoek je bijvoorbeeld op ‘Kneipp’ en is er een aanbieding in de folder beschikbaar, dan word je gelijk doorgestuurd naar de juiste bladzijde. Ook kun je alle acties in de folder aanklikken om er gelijk gebruik van te maken in de webshop. Je wordt meteen doorgestuurd naar de product- of categoriepagina. Hoe handig is dat?

  Kruidvat folder van volgende week

  Helaas kun je de aanbiedingen van volgende week nog niet bekijken. Kruidvat heeft alleen de acties van deze week in de folder op de website staan. Sommige acties lopen wel meerdere weken door. Het is dus echt een kwestie van afwachten. Gelukkig vind je iedere week wel weer mooie acties in vrijwel iedere categorie. Ben je op zoek naar haarverf? De kans is vrij groot dat er volgende week haarverf in de Kruidvat folder verschijnt. Maar van welk merk, dat weten we nog niet. Wil je er toch zeker van zijn dat je volgende week voordelig je producten kunt kopen? Dan kun je ook nog altijd voor het huismerk gaan. Dit scheelt je soms wel 50% in de kosten. Met dit standaard voordeel ben je er bijna altijd van verzekerd dat je niet te veel uitgeeft. Kruidvat heeft bijvoorbeeld heerlijke douchemousses van het eigen merk. Koop je deze van Kneipp, dan ben je al gauw meer dan 8 euro kwijt. Koop je deze van het eigen merk, dan betaal je maar zo’n 3 euro.

  Wat staat er allemaal in de Kruidvat folder?

  Het is nogal lastig om op te noemen wat er allemaal in de folder staat. Alhoewel het in eerste instantie een drogisterij is, haal je er ook behoorlijk veel andere producten. Zo heeft de winkel regelmatig kortingsacties voor kleding, apparatuur, koffie, schoenen, eten, dierenvoer, schoonmaakmiddelen en speelgoed. Scherpere acties dan bij de Kruidvat vind je eigenlijk bijna niet. Daarom zijn de aanbiedingen zo populair en wordt de folder zoveel gelezen. Je vindt er vaak 1+1 acties, maar ook kortingen van meer dan 50%. Zo bespaar je al gauw tientallen euro’s op mooie producten. De Kruidvat verkoopt ook veel A-merken, wat de deals nog aantrekkelijker maakt. De acties zijn meestal ook online geldig. Dat scheelt je weer een bezoekje aan de winkel. Is er een 6-pack aan wasmiddel in de aanbieding? Dit wil je natuurlijk niet allemaal naar huis slepen op de fiets. Gelukkig krijg je alles gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf €50. Maar ook bij bepaalde actieproducten ontvang je gratis verzending.

  Meer folders bekijken?

  Kruidvat.nl is niet de enige plek om de Kruidvat aanbiedingen folder te bekijken. Er zijn ook heel veel andere platforms waarop je deze kunt inzien. Zo kun je de acties bekijken bij Reclamefolder.nl. Dit werkt in principe hetzelfde, alleen kun je hier ook nog allerlei andere folders bekijken. Bijvoorbeeld die van de Etos of DA. Handig, want zo heb je alles tegelijk op een plek. Reclamefolder.nl heeft ook een mobiele app zodat je ook onderweg de laatste koopjes kunt bekijken in de nieuwe folder van Kruidvat.

  Liever de papieren reclamefolder?

  Het is natuurlijk ook nog steeds mogelijk om gewoon de papieren folders in de brievenbus te ontvangen. Bij Spotta kun je zelf je folderpakket samenstellen, inclusief Kruidvat folder. Wil je wel folders van drogisterijen ontvangen maar voor de rest niets? Je kunt hier zelfs alle folders aan- en uitvinken. Zet bijvoorbeeld de Kruidvat en de Etos aan, maar de Pets Place uit als je geen dieren hebt. Je kunt per winkel je voorkeur aangeven. Je vindt gemakkelijk alle winkels door te filteren op bijvoorbeeld bouwmarkt, drogist of mode. Heb je nog een NEE-sticker op de voordeur, maar wil je eigenlijk toch wel weer bepaalde folders ontvangen? Bij Spotta kun je een JA-sticker bestellen. Heb je een klacht over de levering? Dan kun je ook gewoon terecht bij Spotta.

  Veelgestelde vragen

  Waar vind ik de Kruidvat folder?

  Als je deze niet in de brievenbus krijgt, kun je de folder online bekijken. Dit kan in de Kruidvat webshop, maar ook op speciale folder websites. Zo kun je bij Reclamefolder.nl heel veel verschillende folders bekijken naast die van de Kruidvat.

  Wat staat er deze week in de Kruidvat folder?

  Dit kun je het best even zelf bekijken in de online folder. Deze vind je op Kruidvat.nl, maar ook op platforms zoals Reclamefolder.nl. Iedere week zijn er weer scherpe deals voor allerlei categorieën, zoals make-up, voedingssupplementen, haarverf en speelgoed.

  Wat zijn de Kruidvat folder aanbiedingen van volgende week?

  Dit is helaas nog niet bekend. Elke week zijn er weer nieuwe aanbiedingen voor bijna elke categorie. Welke specifieke merken dit volgende week zijn, is nog niet bekend.

  Advertentie