Interessante apps voor de belegger

Laatst bijgewerkt: 21 maart 2023

Er zijn tegenwoordig tal van interessante apps voor de belegger. Deze apps bieden diverse functies en tools om beleggers te helpen bij het beheren van hun beleggingsportefeuille, het volgen van markttrends en het nemen van beleggingsbeslissingen. Hieronder bespreken we enkele interessante apps voor de belegger.

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Robinhood

  Robinhood is een van de populairste apps voor mobiel beleggen en is opgericht in 2013. Het bedrijf heeft als doel om beleggen toegankelijker te maken voor een breed publiek en heeft daarom de drempels voor beleggen verlaagd. Robinhood biedt commissievrij handelen in aandelen, opties, ETF’s en cryptocurrency, waardoor beleggen toegankelijk wordt voor mensen met verschillende budgetten. Een van de grootste voordelen van Robinhood is de eenvoud en gebruiksvriendelijke interface. Het is gemakkelijk om een account aan te maken en om transacties uit te voeren via de app. De app biedt real-time informatie over markttrends en de prestaties van beleggingsproducten. Gebruikers kunnen hun portefeuille volgen en hun beleggingsdoelen in de gaten houden. 

  Yahoo Finance

  Yahoo Finance is een gratis app die beleggers helpt om real-time informatie te krijgen over marktnieuws, aandelen, obligaties, ETF’s, cryptocurrencies en meer. De app biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface waarmee gebruikers hun beleggingsportefeuille kunnen volgen en hun investeringen kunnen beheren. Binnen Yahoo Finance is er real-time informatie beschikbaar voor gebruikers. Beleggers kunnen real-time marktnieuws volgen en informatie krijgen over de prestaties van aandelen en beleggingsproducten. De app biedt ook portfolio tracking en marktanalyses om beleggers te helpen bij het volgen van hun beleggingsportefeuille en het nemen van beleggingsbeslissingen. Deze app is ook interessant voor ondernemers.

  Acorns

  Acorns is een app die beleggen toegankelijk maakt voor een breed publiek. De app maakt gebruik van micro-investeringen, waarbij kleine bedragen worden geïnvesteerd in ETF’s op basis van de beleggingsdoelen van de gebruiker. De app biedt een eenvoudige en intuïtieve interface waarmee gebruikers hun beleggingsportefeuille kunnen volgen en hun investeringen kunnen beheren. Deze app verlaagt de drempel voor beleggen. De app maakt gebruik van automatische spaarplannen, waarbij kleine bedragen worden afgerond en geïnvesteerd in ETF’s op basis van de risicobereidheid van de gebruiker. Gebruikers kunnen ook handmatig geld inleggen en hun spaarplannen wijzigen op basis van hun financiële doelen.

  Betterment

  Betterment is een app die beleggers helpt bij het opstellen van een gepersonaliseerde beleggingsstrategie op basis van hun beleggingsdoelen en risicobereidheid. De app biedt een portefeuille van ETF’s die automatisch worden beheerd door het algoritme van Betterment. De app biedt ook real-time informatie over de prestaties van de beleggingsportefeuille en markttrends.

  Stockpile

  Stockpile is een app waarmee beleggers commissievrij kunnen handelen in aandelen en ETF’s. De app biedt ook fractional shares, wat betekent dat beleggers een deel van een aandeel kunnen kopen. Stockpile biedt ook cadeaubonnen voor aandelen, waarmee beleggers aandelen als cadeau kunnen geven aan vrienden en familie.

  Bloomberg

  Bloomberg is een app die beleggers voorziet van real-time informatie over marktnieuws, aandelen, obligaties, valuta’s en commodities. De app biedt ook analyses van experts en economische indicatoren om beleggers te helpen bij het volgen van markttrends en het nemen van beleggingsbeslissingen. Er zijn dus tal van interessante apps beschikbaar voor beleggers. Deze apps bieden diverse functies en tools om beleggers te helpen bij het beheren van hun beleggingsportefeuille en het nemen van beleggingsbeslissingen. Beleggers kunnen deze apps gebruiken om hun financiële doelen te bereiken en hun beleggingsresultaten te optimaliseren.

  Advertentie