Happn app veel gestelde vragen 2020

Happn app veel gestelde vragen

Happn app veel gestelde vragen

Laatst bijgewerkt: 18 juni 2020

Heb jij vragen over de Happn app? Dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel vind je antwoord de meest gestelde vragen over Happn.

Wat kun je lezen in dit artikel?

    Veelgestelde vragen

    Zal Happn berichten posten op mijn Facebook pagina?
    Happn zal nooit iets op uw Facebookpagina publiceren. Tevens zal niemand van je Facebook-vrienden weten dat je Happn hebt geïnstalleerd op je telefoon.

    Wat zijn de profielen die worden weergegeven op mijn tijdlijn?
    De tijdlijn toont je de profielen van alle mensen die je pad hebben gekruist; dus in real-time. Elke keer als je iemand tegenkomt in het echte leven, wordt hun profiel op jouw app getoont.

    Moet ik mijn locatie-instellingen activeren voor happn?
    Happn is een geolocatie app. Daarom, om mensen op happn ontmoeten, is het noodzakelijk om je geolocatie in de instellingen van je smartphone te activeren.

    Hoe werkt de interactie met profielen?
    Like iemand door op “het hartje” te klikken of Charm de persoon die je wilt zien. Je kunt op “het kruisje” klikken als je niet geïnteresseerd bent. Het profiel zal dan niet weer getoond worden, zelfs als je paden weer kruisen.

    Hoe kan ik praten met iemand?
    Je kunt niet meteen met een andere gebruiker praten. Er moet een wederzijdse wens zijn om een gesprek te beginnen. Je hebt een “Crush” of Charm een persoon waarin je geïnteresseerd in bent.

    Wat is het verschil tussen een Like en een charm?
    Like is een geheime actie! Je ziet wie je heeft geliked, mits het wederzijds is. Het verzenden van een Charm, daarentegen, is geen geheim actie. Als je iemand een Charm stuurt, zal deze persoon een melding ontvangen en kiest of om positief te reageren of om het te negeren.

    Hoe kan ik reageren als ik een Charm ontvang?
    Wanneer iemand je een Charm stuurt, verschijnt dit in het menu aan de linkerkant, in je meldingen. Wil je de Charm accepteren, dan hoef je alleen maar te klikken op de melding («X stuurde je een charm») en klik dan op het hartje in de rechterbovenhoek van het beeld. Wil je weigeren en deze persoon niet weer zien? Klik dan op het kruisje dat staat in de rechterbovenhoek van de foto naast het hartje.

    Kan ik een verzonden Charm annuleren?
    Je kunt niet meer terug als je eenmaal een Charm hebt verzonden.

    Kan ik een gesprek verwijderen?
    Het is nog niet mogelijk om een gesprek te verwijderen. Maar Happn werkt aan deze functie.

    Hoe kan ik foto’s toevoegen aan mijn profiel?
    Wanneer je je aanmeldt voor Happn, zal je account een aantal van je Facebook-foto’s importeren. Je kunt ze bewerken door te klikken op de foto pictogram in de rechterbovenhoek van je profiel. Je hebt geen toegang tot je Facebook account vanaf je Happn profiel. Wil je foto’s toevoegen aan je profiel, dan moet je ze eerst op je smartphone opslaan.

    Ik heb iemand in het echt ontmoet en wil hem / haar terugvinden. Wat kan ik doen ?
    Om een persoon terug te vinden, moet hij of zij over een happn account beschikken.

    Moet de app open staan voor mij om mensen te zien?
    De app hoeft niet systematisch open te zijn om te werken. Met je smartphone in je zak, blijft de app alle ontmoetingen in real-time registreren.

    Is een internetverbinding nodig voor de app om te werken?
    Het is noodzakelijk om een internetverbinding (wifi / 3G / 4G) voor de app te hebben.

    Waar zijn de voorkeuren in het linker menu voor?
    Hier kun je de voorkeuren van de leeftijd en het geslacht aangeven van de mensen die je wilt terugvinden. Voorkeuren zijn volledig wederzijds: je zal nooit zichtbaar zijn voor een persoon die niet voldoet aan jouw criteria.

    Waar zijn de credits voor nodig?
    De app is volledig gratis voor vrouwen. Mannen betalen voor het verzenden van een Charm 1 credit. In de app is een shop beschikbaar waar je verschillende pakketten kunt afnemen.

    Wat gebeurt er als ik iemand blokkeer?
    Als je een persoon blokkeert, zal je die persoon niet meer te vinden zijn. Hij of zij zal je niet zien op z’n tijdlijn en zal niet in staat zijn om je berichten te sturen.

    Ik heb een profiel geblokkeerd, maar wil dit herstellen. Is dit mogelijk ?
    Je hebt toegang tot de lijst met gebruikers die je hebt geblokkeerd of geweigerd. Alles wat je hoeft te doen is te navigeren naar de «Gebruikers» tabblad in jouw voorkeuren. Je kan deze lijst op elk moment wijzigen door te deblokkeren of een profiel dat je hebt geblokkeerd of geweigerd te accepteren.

    Hoe kan ik mijn profiel verwijderen?
    Bekijk hiervoor het artikel Happn account verwijderen. Daar wordt stap voor stap uitgelegd hoe je je profiel kunt verwijderen.

    Paden kruisen, wat betekent dat? Op welke afstand werkt het om iemand te ontmoeten?
    De app is van mening dat je iemand bent tegengekomen als jullie paden kruisen tussen 1m en 250m.

    Wat betekent het als Happn zegt «Nu» op iemands profiel?
    Wanneer Happn «Nu» zegt op iemands profiel, betekent dit dat je iemands «pad kruist». De persoon is momenteel op korte afstand. Om precies te zijn, betekent dit dat de persoon binnen een straal van 250m van jou vandaan is. Om privacy redenen zal de app je niet de exacte afstand vertellen.

    Waarom werkt de knop «Charm gestuurd» /«Charme» na een bepaalde tijd?
    Heb je gemerkt dat de «Charm gestuurd» knop is terug gegaan naar «Charme» op een profiel? Maak je geen zorgen. De Charm is verzonden en ontvangen. Echter, wanneer een persoon je Charm niet accepteert, kan je na 24 uur een nieuwe Charm versturen.

    Een Crush is verdwenen uit mijn lijst. Hoe is dat mogelijk?
    Als je het “oogje” in het menu aan de rechterkant niet meer kan vinden, betekent dit dat de persoon zijn account heeft gedeactiveerd of jou heeft geblokkeerd. Als je denkt dat het om een andere reden gaat, kun je contact opnemen met Happ.

    Kan ik mij aanmelden op Happn als ik onder de 18 jaar ben?
    Happn is een app voor een 18+ publiek.

    Kan ik aanmelden bij Happn zonder gebruik van Facebook?
    Je moet Facebook Connect gebruiken om een account op Happn maken en gebruik te maken van de service. Facebook Connect stelt Happn in staat om valse profielen tegen te gaan en ook profielen zonder foto’s.

    Moet ik Happn toegang tot mijn Facebook account?
    Als je Happn geen toegang verleent tot je Facebook account, zal je profiel valse informatie bevatten. Je Happn profiel (naam, leeftijd, foto’s) synchroniseert automatisch met je Facebook account, en het is onmogelijk om je naam / leeftijd direct in de app te veranderen. Dus zorg ervoor dat je informatie correct is. Als je Happn profiel onjuistheden bevat, kun je je gegevens altijd wijzigen op Facebook en nogmaals synchroniseren met Happn. Voor meer informatie kun je naar het volgende kopje gaan: Hoe kan ik mijn naam of leeftijd veranderen?

    Hoe kan ik mijn naam of leeftijd te veranderen?
    Is er een fout bij je leeftijd of heb je voor het eerst een Happn profiel? Dit kan te maken hebben met: – Het feit dat je de toegang hebt geweigerd om jouw geboortedatum via Facebook te synchroniseren. – Het feit dat je geboortedatum / voornaam onjuist zijn in je Facebook account. Om je leeftijd of je voornaam op Happn te wijzigen, moet je deze in je Facebook account wijzigen. Vervolgens kun je synchroniseren met Happn door te klikken op de Facebook Connect knop.

    Dit artikel is geschreven door Michael Nana Adjei
    Als Online Marketeer & ondernemer schrijf ik graag over uiteenlopende vraagstukken.

    Website

    Advertentie